Bütçem 1500tl, hangi telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goker12

Üye
    Konu Sahibi
Bütçem 1500tl, hangi telefon?
Hangi Android telefon sizce arkadaşlar? Nedeniyle birlikte lütfen.. Şarkı dinlemeyi ve oyun oynamayı çok severim, internette günde 1 saat falan takılırım anca.. Bunlara göre bir durum değerlendirmesi yaparsanız sevinirim..

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Bütçeyi biraz daha zorlarsan One X,4S veya S3 alabilirsin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar..

15097

15097

Üye
Android dedigin icin 4S onermem :gul: bence s2 olabilir biraz daha katip one x veya s3 alabilirsin

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
android tercihin olmasa biraz bekleyip wp8 li nokia lumia serilerinide listeye ekleyebilirsin.

15097

15097

Üye
Evet, wp dusunur musun?

muzocuk.

Üye
Kardes iphone 4s al yurt disindan burda 1250 kayitsiz sifir kAyitla 1450 oluyo karar senin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sgs3 electroworld ve saturnde 1600 tl.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
galaxy s3 yurtdışından gelme kayıtlı 1 yıl garantili 1320 TL ye alabilirsin.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Bende 3 telefon yazmıştım arasında 4S varmış android istiyormuş arkadaş dikkat etmedim :D O zaman S3 Veya One X almalısın :)

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
müzik dinlemeyi seviyorsan htc al derim. one x bütçeni biraz aşacağı içinse htc one s tam sana göre :good:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
s2 :good:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
HTC One X - Samsung Galaxy S3 ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar :) 2 hafta önce arkadaşım Kayseri'de Samsung Galaxy S3'ü 1.300TL'den almış sıfır-garantili-yurt içi :) S3 tavsiye ederim :)

zappinger

Üye
Htc deki beats audio bir ise yaramiyo soyleyim. S3un sesi cok daha kaliteli ve ne yap et tw ux lu al pisman olmazsin arayuze bayildim akiyo resmen

Kerim.

Kerim.

Üye
s3te olur s2de.

amcalu1

amcalu1

Üye
S3 u 1500 bulabilirsin araştırırsan her işini görür

musty522

Üye
arkadaşım 100 tl daha koy hatta 1500 e de 2 yıl samsung telpa garantili s3 bulabilirsin al bi s3 ha dersen daha iyisini istiyorum ekranıda büyük istersen 1500 ün üstüne varsa bütçen koy bi 300 daha 1800 tl ye vatan bilgisayarda satılıyor al bi note 2 bak keyfine

muratturan2121

Üye
Gold Ve Vatan Computeri Takip Edip Iphone 4S 'i 1650 Civarında bulabilirsin. Kesinlikle 4S ' Öneriyorum. Bütün ihtiyaçların 2 katına çıkacaktır.! Günde 1 saat oyunsa Iphone'da 2 saat olur ;) Kesinlikle Tavsiye ediyorum :) S3 Çok çabuk şarz yer haberin olsun :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Gold Ve Vatan Computeri Takip Edip Iphone 4S 'i 1650 Civarında bulabilirsin. Kesinlikle 4S ' Öneriyorum. Bütün ihtiyaçların 2 katına çıkacaktır.! Günde 1 saat oyunsa Iphone'da 2 saat olur ;) Kesinlikle Tavsiye ediyorum :) S3 Çok çabuk şarz yer haberin olsun :)

Galiba hiç 4s kullanmadın 4s in şarjının s3 ten daha iyi olduğunu idda ediyorsun .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt