Şu Multitasking Olayına Açıklık Getirelim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Şu Multitasking Olayına Açıklık Getirelim
Evet arkadaşlar artık bu olaya bir açıklık getirmenin vakti geldiğini düşünüyorum. Bazı android kullanan arkadaşlar bana androiddeki low memory killer değerini sıfırlayınca gerçek multitasking yapılabildiğini iddia etti. Evet açık olan uygulamalar kapanmıyor ancak androidde asla uygulamalar gerçek zamanlı açık kalmaz. arka planda mutlaka donar. bunu tarayıcıda arkaplanda sayfa yükleyememesinden de anlayabiliriz. Şimdi size gerçek multitasking'in ne olduğunu gösteren bir video çektim umarım bazı şeylerin yerine oturmasını sağlar.
[video=youtube;l4Uq_PLE-gc]http://www.youtube.com/watch?v=l4Uq_PLE-gc[/video]

• Beğen
Tepkiler: vestes123

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
N9'un multitaskingi bir başka.Symbian'daki pek içaçıcı değil.
Video için teşekkürler.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Video için teşekkürler.

symbiandaki neden içacıcı değil :allalla: meego dan sonra en iyi multitasking yapan işletim sistemi. Ayrıca ben meego nun multitaskingini symbiana nazaran üstün kılan yanını bi türlü öğrenemedim :hmmm

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Video için teşekkürler.
symbiandakinin bundan pek farkı yok. sadece canlı olarak göstermiyor symbianda. bir arkadaşımın 808'inde arkaplanda türkiye haritasını tek kasma olmadan indirdik. ne bir donma ne başka bir sıkıntı. bu gibi şeyleri rahatça yapabiliyor symbian. onu gösterecek ayarlamaları geliştirenin düşünmesi gerekiyor.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hünkarım androidteki pek iç açıcı değil demek istedin sanırım :D

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

symbiandaki neden içacıcı değil :allalla: meego dan sonra en iyi multitasking yapan işletim sistemi. Ayrıca ben meego nun multitaskingini symbiana nazaran üstün kılan yanını bi türlü öğrenemedim :hmmm

işte meego yaptığı multitaskingi açık uygulama ekranında canlı olarak gösterebiliyor. symbian ise göstermiyor. video gayet açık.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

symbiandakinin bundan pek farkı yok. sadece canlı olarak göstermiyor symbianda. bir arkadaşımın 808'inde arkaplanda türkiye haritasını tek kasma olmadan indirdik. ne bir donma ne başka bir sıkıntı. bu gibi şeyleri rahatça yapabiliyor symbian. onu gösterecek ayarlamaları geliştirenin düşünmesi gerekiyor.

meego da multitasking menüsünde uygulamalardaki hareketi gösteriyor mu :hmmm veya canlı olarak göstermiyordan kastın ne

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Eline sağlık Serdar N9 sahibiyim ben bile izlerken etkilendim :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

işte meego yaptığı multitaskingi açık uygulama ekranında canlı olarak gösterebiliyor. symbian ise göstermiyor. video gayet açık.

mobil olduğum içn izleyemiyorum hız çok yavaş. Canlı olarak nasıl :hmmm

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

meego da multitasking menüsünde uygulamalardaki hareketi gösteriyor mu :hmmm veya canlı olarak göstermiyordan kastın ne

evet.

- - - Eklendi - - -

Eline sağlık Serdar N9 sahibiyim ben bile izlerken etkilendim :)
bunu gösterebileceğim pek uygulama yoktu telefonda yüzden pek açamadım. işin komik kısmı angry birds space android oyunu olmasına rağmen arka planda canlı olarak çalışıyor. açtığımda en çok ona şaşırdım. :zuhaha:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
videoyu tek tük izledim ve anladım yani pc deki gibi hareketli gösteriyor. Gerçekten güzel :)

- - - Eklendi - - -

evet.

- - - Eklendi - - -

bunu gösterebileceğim pek uygulama yoktu telefonda yüzden pek açamadım. işin komik kısmı angry birds space android oyunu olmasına rağmen arka planda canlı olarak çalışıyor. açtığımda en çok ona şaşırdım. :zuhaha:

spaceyi nasıl çalıştırdın ki ne :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
O bile anlamış MeeGo farkını :kop2:

fnldstntn

Üye
videoyu tek tük izledim ve anladım yani pc deki gibi hareketli gösteriyor. Gerçekten güzel :)

- - - Eklendi - - -

spaceyi nasıl çalıştırdın ki ne :hmmm
Adroid oyunlar Apkenv eklentisi ile çalışıyor...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Evet sadece basit bir resim ve açılması da pek kolay olmuyor.MeeGo pratik ve canlı.
Symbian sade ve zor.
Android'de zaten yok:D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
multitasking'in kralı n9 dur üstüne tanımam :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
hala yeterli değil diyim dövün beni :d: yok valla biliniyor zaten n9-meego nun multitasking yapmada sınıftan tek geçen sistem olduğu :) yalnız biri de symbian ama symbianın işlemciden kaynaklanan ufak kronik sorunları var herneyse teşekkürler :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Arkadaşlar konuyla alakasız mesajlar silinmiştir,konuyu dağıtmadan sadece başlıkla ilgili yorum yapalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt