ses ve kamera kalitesi en iyi diyebileciğiniz telefon hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

tayfur3

Üye
    Konu Sahibi
ses ve kamera kalitesi en iyi diyebileciğiniz telefon hangisi?
hepimizin telefondan beklentileri çok farklıdır. genel anlamda en iyisi diyebileceğimiz bir telefon olmayabilir. yazılımı donanımı benim için hiç önemli değil. telefonda oyun oynamam yada film izlemem...
en çok ihtiyaç duyduğum, müzik dinlemek ve fotoğraf çekmek. telefonun kamerası kaliteli olmalı ve gerçekten kaliteli ses çıkışı olmalı. eksta kaliteli bir kulaklık almayıda düşünüyorum. önerebileceğiniz kamera ve ses çipi en iddalı olan marka model hangisidir? bilgi paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

zappinger

Üye
808 miydi 41 mp olan

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Nokia 808 şiddetle tavsiye ederim:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kamera için 808 veya Lumia920.. Ancak Sana önereceğim telefon hTC One x kardeşim kamerası başarılı donanımı da çok iyi ve ses çipi olarak beats audio var bi de beats kulaklık aldın mı değme keyfine,istediğin kadar oyun da oynayabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

zappinger

Üye
s3 deki ses kalitesi onexden iyi kulaklik icinse iphone iyi baya beats hikaye

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
s3 deki ses kalitesi onexden iyi kulaklik icinse iphone iyi baya beats hikaye

bu söylediklerini bizzat test ettin mi kardeşim? Bir beats kulaklığı beats audio su olan bir htc cihaza bağlayıp kullandın mı hiç?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kamera için 808 veya Lumia920.. Ancak Sana önereceğim telefon hTC One x kardeşim kamerası başarılı donanımı da çok iyi ve ses çipi olarak beats audio var bi de beats kulaklık aldın mı değme keyfine,istediğin kadar oyun da oynayabilirsin.
Sana katılıyorum can kardeşim

zappinger

Üye
bin lira

- - - Eklendi - - -

onex le beats veriyolar mi kulaklik

amcalu1

amcalu1

Üye
HTC one x+

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bin lira

- - - Eklendi - - -

onex le beats veriyolar mi kulaklik

vermiyorlar diye biliyorum ama arkadaş ekstra kaliteli bir kulaklık alacağını söylemiş 350 ye de beats audio var 600 e de .

tayfur3

Üye
    Konu Sahibi
htc one x in yanında beats kulaklık verilmiyor. beats kulaklık gerçekten çok pahalı.
sennheiser kulaklık almayı düşünüyorum.

tayfur3

Üye
    Konu Sahibi
sennheiser kulaklık almayı düşünüyorum. beats kulaklıklara baktımda aşırı derecede pahalı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
One X

aleranol

aleranol

Üye
valla ben lumia 920 veya htc one x+ derim.kamera önemliyse lumia gerçi dolby audiosu var gayrtde iyi. ses daha önemli dersen.ve eğer gerçekten ses ile ugrasiyorsan not2. çünkü flac dosyalarını calabileb ve benim bildiğim tek bunu yapan telefon not2dir. cunku eğer müziğe çok para vereceksen biliyorsundur road kalitesini hiçbir programla veya ciple kartla kazanamazsin. aa eğer diyorsa çok param var havalı olsun diye müzik dinlerim falan özalan git onex+ al. sanırım daha açık olamazdım. ayrıca rock-metal tarzı dinliyorsan beastler kesinlikle geride kalır haberin olsun. cünkü rap pop ağırlıklı beastler. başka birşey varsa ben buradayım.

PriZm

PriZm

Üye
Beats kulaklikla degil sonyle denedim
Beats farkını anlaman için illaki Beats kulaklığa ihtiyacın yok.One X'de yerleşik Beats ses işleme çipi var.normal sennheiser kulaklıkla S3 ile karşılaştırdığında ses kalitesi yine daha üstün olacaktır.

rapman

rapman

Üye
Samsung'un ses kalitesi Nokia ve HTC'den daha kötüdür. Jak girişi bile dandik, kulaklığın girdiği yeri oynatınca cızırdıyor. S2'de ve S3'de yaşadım bunu.

aleranol

aleranol

Üye
Samsung'un ses kalitesi Nokia ve HTC'den daha kötüdür. Jak girişi bile dandik, kulaklığın girdiği yeri oynatınca cızırdıyor. S2'de ve S3'de yaşadım bunu.

ses kalitesi daha iyidir.ama çok da değil. haklı olabilirsin.

MaxipmaN

Üye
808 :oke:

Üst Alt