ses ve kamera kalitesi en iyi diyebileciğiniz telefon hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
One X derim ama One X+ Coming Soon yani :evet:

- - - Eklendi - - -

tamam kamerada bir 808,L920 kadar olamaz ama ses kalitesi olarak dünyaca ünlü Beats Audio var :evet: ama bunun için orijinal beats kulaklık alman gerekir yanında beats kulaklık yollamıyorlar :evet:

- - - Eklendi - - -

ses kalitesi daha iyidir.ama çok da değil. haklı olabilirsin.

Samsung Teneke Audio :ehe

saruman_me

saruman_me

Üye

bu söylediklerini bizzat test ettin mi kardeşim? Bir beats kulaklığı beats audio su olan bir htc cihaza bağlayıp kullandın mı hiç?
bende her 2 cihazda olduğundan test eme şansım oldu one x s3 ten ses konusunda baya baya üstün özelikle orjinal beats kulaklık varsa bass performansı dehşet..

caglar b

caglar b

Üye
nokia 808 yada one x

61semih

61semih

Üye
hoparlör sesi olarak ben nokia 5700dan daha 'kaliteli' olanı duymadım.daha şiddetlileri vardır illaki ama hoparlör çıkışındaki ses kalitesi muazzamdı.
kamera performansı olarak 808 tartışmasız :)

avcitalip

avcitalip

Üye
hoparlör sesi olarak ben nokia 5700dan daha 'kaliteli' olanı duymadım.daha şiddetlileri vardır illaki ama hoparlör çıkışındaki ses kalitesi muazzamdı.
kamera performansı olarak 808 tartışmasız :)

benim için ses yüksekliği değil ses kalitesi daha önemlidir :evet: bu arada neden 5700 ? 5800 falan varken ? :allalla:

Uruloki

Uruloki

Üye

Beats farkını anlaman için illaki Beats kulaklığa ihtiyacın yok.One X'de yerleşik Beats ses işleme çipi var.normal sennheiser kulaklıkla S3 ile karşılaştırdığında ses kalitesi yine daha üstün olacaktır.

Bose kulakligimda bile farkedilen bir kalite farkı oluyor ama kamerası bence kötü kalite olarak okey su an en hızlı kamera onda hatta insanı delirtecek hizda bir kamerası var ama kalitesi kötü

avcitalip

avcitalip

Üye

dr.dre tartışmasız flaclar karşısında kaybeder. abartmaya gerek yok

sence bunu alayım mı kardeşim ?,adam bana sahteyse geri yollarsınız dedi okadar iddialı yani :evet: sizce bugün alıyım mı ?

aleranol

aleranol

Üye

sence bunu alayım mı kardeşim ?,adam bana sahteyse geri yollarsınız dedi okadar iddialı yani :evet: sizce bugün alıyım mı ?

valla adam spot yazmış. garantiside yok. bence alma. ayrıca başka mal gönderirse de bayağı ugrasirsin soyleydide boyleydide diye geri göndermek için. fiyat aralığını tahmin ediyorum sanırım 80 lira.kulakicine verecek kadar paran var. başka kulakliklara bakabilirsiniz teknoloji marketlerinde. illa bu olması gerekmiyor bence. yinede sen bilirsin ben tavsiye etmem. bir arkadaşımdan bundan var sensatin de siyle verdiler. kabı daha farklı.

avcitalip

avcitalip

Üye

valla adam spot yazmış. garantiside yok. bence alma. ayrıca başka mal gönderirse de bayağı ugrasirsin soyleydide boyleydide diye geri göndermek için. fiyat aralığını tahmin ediyorum sanırım 80 lira.kulakicine verecek kadar paran var. başka kulakliklara bakabilirsiniz teknoloji marketlerinde. illa bu olması gerekmiyor bence. yinede sen bilirsin ben tavsiye etmem. bir arkadaşımdan bundan var sensatin de siyle verdiler. kabı daha farklı.

o resimleri adam zaten internetten bulmuş baksana :evet:,vazgeçtim ya sağol yinede :)

Üst Alt