TTPod bu özelliğini biliyormuydunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eren3546

eren3546

Üye
    Konu Sahibi
TTPod bu özelliğini biliyormuydunuz
TTPod mp3 düzenleme özelliği olduğunu biliyormuydunuz

her hangi bir şarkıyı açın müzik çalar menüsündeyken
menü/details/edit düzenledikten sonra save diyoruz ve işlem tamam

Alperen Şuayb

Üye
:tşk:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
S60v3 Serisinden Beridir :)
Yinede :tşk:

hmzgl

hmzgl

Üye
TTPod mp3 düzenleme özelliği olduğunu biliyormuydunuzher hangi bir şarkıyı açın müzik çalar menüsündeyken menü/details/edit düzenledikten sonra save diyoruz ve işlem tamam
Evet bunu çok zamandır biliyordum. Benim araştırdığım uzun zamandan beri albüm kapağı resmi eklemek veya değiştirmek telefondan. Tabi bu eski telefon olan n95 gibi cihazlarda olan düzen olmayacak. Onda eklediğim albüm resmi parça ile taşınmıyordu yani tam entegre olmuyordu. Böyle bir pro bulup paylaşırsan daha çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

bugli

Üye
Evet bunu çok zamandır biliyordum. Benim araştırdığım uzun zamandan beri albüm kapağı resmi eklemek veya değiştirmek telefondan. Tabi bu eski telefon olan n95 gibi cihazlarda olan düzen olmayacak. Onda eklediğim albüm resmi parça ile taşınmıyordu yani tam entegre olmuyordu. Böyle bir pro bulup paylaşırsan daha çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Telefon icin coverup, bilgisayar icin mp3tag kullanabilirsin. telefonumda 600 den fazla sarki var,bu iki program sayesinde mukemmel gozukuyor.

burakkk97

Üye
müzikleri itunes edition olarak indirirseniz albüm kapağına da bilgileri düzenlemeye de uğraşmazsınız

hmzgl

hmzgl

Üye
Telefon icin coverup, bilgisayar icin mp3tag kullanabilirsin. telefonumda 600 den fazla sarki var,bu iki program sayesinde mukemmel gozukuyor.
Bilgisayar için önemli değilde (elimde mevcut) telefon için şu coverup uygulamasına bir bakayım bu sitede mevcutmu?

aleranol

aleranol

Üye
3-4 ay sonra forumu öğrendiğim bölüme giriyorum ve hiç tanımadığım adamlar görüyorum. :hmmm

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
müzikleri itunes edition olarak indirirseniz albüm kapağına da bilgileri düzenlemeye de uğraşmazsınız

bununla ne demek istediniz tam olarak? Bi açabilirmisiniz? Pm ile olursa güzel olur. Burda görmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt