Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wifi İkon Yok Etme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Arık
Üye
Konu Sahibi
Wifi İkon Yok Etme
Öncelikle iyi bayramlar arkadaşlar.
Bir sorum olucaktı bu belle topbarın pil simgesinin arkasında küçük siyah wifi simgesi var onu nasıl yok edebiliriz acaba bir rompatcher yaması vs. varmı ? Şimdiden teşekkürler...
Süleyman
Üye
rompatcher yaması var forumda mevcut. onu kullan belki gider
Yok hocam denedim fakat çalışmadı maalesef zaten cfw nin içinde gömülü olarak gelmiş galiba o yama add to auto ya ekleyip open4all ı açıp telefonu kapatıp açtım kalkmadı simge neyse teşekkürler hocam yinede...
Atacan hocam teşekkür ederim fakat ben cfw nin orjinal temasını kullanıyorum yani temayı çıkartamadım sabah baktım pek birşey anlamadım.
Atacan-
Üye
cfw de açılış temasımı ?
Açılış temasıysa
private\10202be9\101f876f.txt bu dosyayı açıyorsun
x14 string "xxxx" 0 cap_rd=alwayspass satırındaki x x x diye yazdığım yerdeki numaralar vardır ... (temanın uid kodudur )
"tırnak içindeki numaraları not al...
Daha sonra not aldığın numaranın klasörü olur private\10207114\import\ burada klasörü masa üstüne kopyala aynı şekilde Resoruce/Skins buradada aynı klasör olur..dosyaları tek klasör yapıp içindekileri birleştir ...
Sis contents ile sis dosyasına çevir tema paketi oluştur diyerek sen sadece skin dosyasını göstersen diğer dosyaları kendisi zaten otomatik yerleştirir...
Sonra farklı kaydet de masa üstüne kaydet...
Sis contents ile tekrar temaları topbara uyarlama konusundaki anlatımı uygulaman yterli..
Şayet açılış teması o değilse Resoruce/Skins ve private\10207114\import\ burdaki klasörleri tek tek denemen lazım...Tekrar kolay gelsin
Emre Arık
Üye
Konu Sahibi
Hocam cfw nin ilk gelen teması orjinal yani bir bakayım bilgisayardan
Atacan-
Üye
Tamam anlattım ya işte Nfe ile yazılımı açıp söylediğim temaları inceleyeceksin.
- - - Eklendi - - -
Tamam anlattım ya işte Nfe ile yazılımı açıp söylediğim dosyaları inceleyeceksin.
Emre Arık
Üye
Konu Sahibi
Hocam kusura bakmayın sizide yordum ama x-plore ile 102be09 klasörünü açtım yalnız o dediğiniz txt dosyası yok
Atacan-
Üye
private\10202be9\101f876f.txt z ye bak o zaman olması lazım,olmaması imkansız.
Emre Arık
Üye
Konu Sahibi
Hocam Teşekkürler z de buldum txt dosyasını şuanda dosyaları kopyaladım x-plore ile masaüstüne atıyorum siscontent ile tema paketi yapıp dediklerinizi deneyeceğim olumlu sonuç alırsam buradan yazarım sizlere
Hocam Teşekkürler z de buldum txt dosyasını şuanda dosyaları kopyaladım x-plore ile masaüstüne atıyorum siscontent ile tema paketi yapıp dediklerinizi deneyeceğim olumlu sonuç alırsam buradan yazarım sizlere
Telefondan dosyaları çekip yapıyorsan yükleme yolunu değiştirmen lazım temanın.Yoksa dahili bileşen hatası alırsın...
Emre Arık
Üye
Konu Sahibi
nasıl yapıcaz tam anlamadımda ben e ye attım klasördeki dosyaları sonra bilgisayarda birleştirdim öyle olmazmı ?
Atacan-
Üye
olur siscontents ile uygulama yükleme yolunu değiştirip yapcaksın..
Seçeneklerde var uygulama yolunu değiştir veya yükleme yeri diye...telefondan giriyorum pc de olsaydım gösterirdim ...yerini siscontents programını incele görürsün muhakkak.
Emre Arık
Üye
Konu Sahibi
Birde şey sorucaktım hocam bu temayı çıkartıyoruzya siscontent ile temanın ikonlarını değiştirebilirmiyiz menü ikonlarını anna ya döndürme gibi mesela ?
Atacan-
Üye
Değiştirirsin evet...
Nasıl dersen ypruldum ben
temadan temaya icon aktarma diye arattır google den bulursun sanırım
Emre Arık
Üye
Konu Sahibi
Tamam hocam yardımınız için çok teşekkürler sizide yordum ama...Temayı şimdi sis haline dönüştürdüm topbar uygulamasına göre değiştirmeyi yapıp yükleme yolunu değiştirip atarım olursa birde ikon işine bakarım vaktim var biraz uğraşıyim iyi geceler hocam...