Apple Efsanesi Bitiyor Mu .?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zappinger

Üye

doctorrr

doctorrr

Üye
en mantıklı açıklaması hanım ablamız kullanmayı bilmiyor :D o yani :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Bir çeyreklik zamanlık düşüşlerle diğer yıllarında böyle gideceği anlamına gelmez ...

Kerim.

Kerim.

Üye
Dumbledore

Dumbledore

Üye
Bir bölüm düştü diye komple mi batacak ? Biraz zor ihtimal.Apple bu sektörde hep bir dev olarak yoluna devam eder bence.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Apple kolay kolay bitmez sadece bi dönem kötüydü denebilir buna yarın birgün toparlar marka sonuçta!!

erko merko

erko merko

Üye
Apple kolay kolay bitmez sadece bi dönem kötüydü denebilir buna yarın birgün toparlar marka sonuçta!!

Yılların tekeli olan nokia pazar payının yarısından fazlasına sahipti bir zamanlar, şuanki hali ortada. Bu hayatta herşey olabilir.

doctorrr

doctorrr

Üye

Yılların tekeli olan nokia pazar payının yarısından fazlasına sahipti bir zamanlar, şuanki hali ortada. Bu hayatta herşey olabilir.
evet herşey olabilir ama daha şimdi değil :spr apple bildiğiniz gibi bi' kriter haline geldi telefon diyince iphone :evet:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bitmesin de zaten,çıta apple nin sayesinde bukadar yukarılara çıktı,ama jobs dan sonra apple de htc gibi fazla cihaz çıkartmaya başladı

zappinger

Üye
ipad miniyle baslar iphone mini mac mini diye devam eder

Epple

Epple

Üye
Boyle yok Apple biticek, yok Apple kan kaybediyor gibi yazilara nedense pek sicak bakmiyorum. Belki ileride bu bir numara unvanini yitirebilir -belki diyorum- ama bi 2-3 yil daha yerini korur bence. Ne yani bi donem satislari azaldi diye koca sirket batti mi?

phasan

phasan

Üye
Apple Bitmez saolsun samsung

Symbianize

Symbianize

Üye
Cep telefonu sektörü bu noktaya Apple sayesinde geldi steve jonstan sonra fazla bir yenilik olmadı bence düşüşe devam eder batarmı bilmem ama

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Apple kar değerleri biraz düştü diye hemen bitecek anlamına gelmiyor. Bence apple şuan çok büyük bir oyun oynuyor. İphone 5 çikarttilar ve iphone 4s ten fazla fark görünmedi. Çok eleştiren oldu. Apple kozunu iphone 5s veya iphone 6 (yeni çikacak olan iphone) saklıyor yapacaklarını.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Apple'a kisa donemde bisey olmaz. Apple sadece nokia ve samsungun bu kadar zamanda bu kadar gelismis cihazlar cikartacagini hesaba katamadi ve aceleyle bir iphone5 cikartmak zorunda kaldi. Bir sonra ki modelle yenilikci olmazsa o zaman sıkıntılı bir döneme girebilir.

caglar b

caglar b

Üye
ben bu filmi daha önce görmüştüm :hmmm
a buldum nokia :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt