Apple Efsanesi Bitiyor Mu .?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Apple Efsanesi Bitiyor Mu .?
Teknoloji devi ve dünyanın en değerli şirketi olan Apple'ın, dördüncü çeyrekte beklenenden düşük gelen karı, şirketin geleceğiyle ilgili kafalarda soru işareti yarattı.
Apple'ın dün açıkladığı sonuçlara göre şirketin gelirleri yüzde 27 karı ise yüzde 24 artış gösterdi. Ancak, artışlar beklenenin altında bulunurken, iPad satışlarının da tahmin edilenin altında kaldığı görüldü.
CNBC'ye konuşan Saxo Bank analisti Peter Bo Kiaer konuyla ilgili değerlendirmesinde, "Steve Jobs'un artık olmayışının gerçek sonuçlarını görmeye başlıyoruz. O gerçek anlamda bir vizyon sahibi bir insandı ve Apple ile ne yapmak istediğini tam anlamıyla biliyordu" dedi. Kiaer, artık Apple'daki yönetimin de diğer şirketlerdeki gibi sıradan bir yapıya bürünmesinden endişe ettiğini açıkladı.

HARİTA UYGULAMASI MİLAT OLDU

Kiaer, Apple tarafından sunulan son harita uygulamasının da yeni yönetimin Apple'ın eski yönetimiyle aynı yörüngede olmadığını ve Microsoft'a daha çok benzeyeceğini gösterdiğini söyledi.​
Apple, 19 Eylül'de yeni işletim sistemi iOS'un bir eklentisi olarak yeni bir harita uygulaması tanıttı. Ancak, bu uygulama haritaların doğru olmadığı gerekçesiyle kullanıcılar tarafından yoğun şekilde eleştirildi. Bunun yanı sıra teknoloji uzmanları, şirketin 2 Kasım'da satışa çıkaracağı iPad Mini'yi de beklenenden daha pahalı satış etiketine sahip olduğu için eleştiri bombardımanına tuttu.

YENİ PARÇA ESKİ FİYATIN SONU KÖTÜ
Kiaer, ayrıca tüketici elektroniği pazarında korkunç bir rekabet olduğunu ve Apple'ın yeni özellikler sunarken kullandığı yeni ekipmanlarla karlılığını aynı seviyede tutamayacağı uyarısında bulundu. Kiaer, "Ürün fiyatları düşerken daha iyi parça ve eklentilerin kullanılmasının ne hissettirdiğini Nokia'ya sorabilirsiniz" ifadesini kullandı.

Credit Suisse'in kıdemli analistlerinden Bop Parker da teknoloji sektörünün son bir yıldaki ardı arkası kesilmeyen yeni ürün ve yazılımlardan sonra bir doygunluk noktasına ulaştığına dikkat çekti.

Alinti ..

fnldstntn

Üye
Apple Steve Jobs tan sonra düşmeye başladı haritalarda tam bi fiyasko oldu...Jobs un karşı çıktığı şeyleri yapmaya başladılar...(4inc İphone ,İpad ini...)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Apple Steve Jobs tan sonra düşmeye başladı haritalarda tam bi fiyasko oldu...Jobs un karşı çıktığı şeyleri yapmaya başladılar...(4inc İphone ,İpad ini...)

4" iyi oldu bence, daha da büyütmezler sorun olmaz. iPad Mini tamamen extra para için yapılan gereksiz bi şey ..

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi

fnldstntn

Üye

4" iyi oldu bence, daha da büyütmezler sorun olmaz. iPad Mini tamamen extra para için yapılan gereksiz bi şey ..
4 bencede iyi fakat Jobs buna karşıydı...İpan mini bence iyi oldu ipan bana göre biraz büyüktü mini tam istediğim gibi oldu...Kısmetse ilk fırsatta almayı düşünüyorum...

Türe

Türe

Üye
Bitmez ;)

doctorrr

doctorrr

Üye
apple ve bitmek :kop:

erko merko

erko merko

Üye
Samsung, galaxy s2 ve s3 ile altın çağını yaşarken apple ise düşüşe geçti, eskisi kadar popüler değil bence apple, iphone 5 kaç sattı bilmiyorum ama iphone 4 kadar satamaz diye düşünüyorum. Yakında yeni telefonlarda geliyor lg optimus g,lumia 920,htc j vs. apple'ın işi zor.

zappinger

Üye
Samsungla kac yillik anlasmasi var bilmiyorum ama boyle zitlastigi surece o a6 lar yerine qualcom kullanmak zorunda kalir

alaStar

alaStar

Üye
Titanic te batmazdı o zamanlar :)

• Beğen
Tepkiler: Kefelon
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Dünya Süleyman'a kalmadıysa apple a da kalmaz ;) Apple bu sene bekletileri sadece fiyat konusunda karşıladı malesef.

- - - Eklendi - - -

Samsungla kac yillik anlasmasi var bilmiyorum ama boyle zitlastigi surece o a6 lar yerine qualcom kullanmak zorunda kalir

Samsung dan artık hiçbirşey almayacak apple bitti anlaşma.

Türe

Türe

Üye
Yalnız gerçekten popüleritesini yitirdi Apple :evet: Afyon'da herkes iPhone kullanırdı -zenginlerden- şmdi çoğu kişide s3 görüyorum

zappinger

Üye
bi arada benim sonym efsaneydi ama simdi lg nin led tv leri takla attirir

abdulsamettopra

Üye
Yalnız gerçekten popüleritesini yitirdi Apple :evet: Afyon'da herkes iPhone kullanırdı -zenginlerden- şmdi çoğu kişide s3 görüyorum

geçen teknosa da elime s3 aldım.kısa bir tur attım,kameraya baktım ve duruşuna baktım.yok böyle bir telefon :D
fakat lumia 920 ye daha sıcak bakıyoru

Türe

Türe

Üye
geçen teknosa da elime s3 aldım.kısa bir tur attım,kameraya baktım ve duruşuna baktım.yok böyle bir telefon :D
fakat lumia 920 ye daha sıcak bakıyoru

Yalnız o değil de dün içinde toplasan 15 uygulama bile çıkmayacak olan kuzenin eşinin s3 ü inceledim cihaz kasım kasım kasılıyordu :allalla: :hmmm |-)

doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Türe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt