polisler Dtpli Vekilleri Korumak istemiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

polisajans

Üye
    Konu Sahibi
polisler Dtpli Vekilleri Korumak istemiyor
DTP Milletvekilleri son bir kaç ayda PKK terör örgütü tarafından Türk askerine yönelik saldırıların ardından DTP'ye yönelik tepki sonrasında koruma talebinde bulundular. Ancak hiçbir polis DTP'li vekili korumak istemiyor.
Alınan bilgilere göre, İçişleri Bakanlığı'na yapılan bu başvurular karşılıksız kaldı. Çünkü hiçbir polis DTP'lileri korumak istemiyor.

tan alıntı

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Niye korusun ki istanbul da terör estirenleri destekleyenleri mücahit olarak görenleri teröre lanet mitinginin ortasına bırakmak lazım...:@

ouSahin

ouSahin

Üye
çok dogru bir karar polislerimizden :) onları dagdakiler korusun ancak onlar korur..

__Midas__

__Midas__

Üye
teröristleri kimden koruyacaklar, adı üstünde terörist zaten , halktanmı koruyacaklar???

trSHARK

trSHARK

Üye
dtp yi kapatmak için dava acılıyor. Öte yandanda İktidar çok yanlış birşey deyip eleştiriyor. BöYLE olduktan sonra daha çok dtp görecek gibi görünüyoruz

ouSahin

ouSahin

Üye
itleri köpekleri koruyacagınıza emir verinde vatanı koruyun :@

SelmanTE

SelmanTE

Üye
cevaplara bakınca arkadaşlarımızın yeterli bilinçte olmadıklarını görüyorum.
DTP kapatılınca yeni bir kaos olacak. Ülkenin sağında solunda bombalar patlayacak.
Hem iktidar hem ana muhalafet ikiside temkinli yaklaşıyorlar. bence doğru da yapıyorlar :)

omayra

Üye
cevaplara bakınca arkadaşlarımızın yeterli bilinçte olmadıklarını görüyorum.
DTP kapatılınca yeni bir kaos olacak. Ülkenin sağında solunda bombalar patlayacak.
Hem iktidar hem ana muhalafet ikiside temkinli yaklaşıyorlar. bence doğru da yapıyorlar :)

+1 kesinlikle katılıyorum. DTP'nin kapatılmaması gerek. Ayrıca kendisine "koruma" vazifesi verilen polisin "korumama" tercihi yapabilmesini anlamıyorum.

SelmanTE

SelmanTE

Üye
AK Parti Fatih İlçe Başkanlığı'nın önüne ses bombası atıldı​
Ak Parti binasına bombalı saldırı
Büyük bir gürültü ile patlayan bomba çevrede maddi hasara yol açarken, ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre olay Akdeniz Caddesi Albay Cemil Sakarya Sokak üzerinde bulunan Ak Parti ilçe başkanlığı önünde meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından konulan bomba büyük bir gürültü ile patladı. Patlamadan sonra çevredeki camlar kırıldı. Olayda ölen ya da yaralananın olmaması yüreklere su serpti. Patlama sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri olan sokağa şerit çekilerek, vatandaşların girmesi engellendi. Olay yerine Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Bomba Uzmanı ekipleri gelerek, incelemelerde bulundu.

Olay yerine Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Fatih AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Öğütken de geldi. Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Demir, uzman polislerin incelemelerinin devam ettiğini söyledi. Patlamaya ses bombasının neden olduğu ihtimali üzerinde durulduğunu ifade eden Demir, ölen ya da can kaybının olmadığını dile getirdi.
17.Kasım.2007 21:23:11

bu olay benim 20 metre ötemde iki bina bitişiğimde oldu.... :(

omayra

Üye
Geçmiş olsun :(

SelmanTE

SelmanTE

Üye
saol :utan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...