Galaxy Ace 2 aldım ama..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace 2 aldım ama..
özellikleri nasıl formda bu işlerden anlayan arkadaş çok kampanyadaydı aldım ama hiç android kullanmadım nasıl daha iyi hale getirilir bilmiyorum açıkcası daha önce C5-03 kullandım s60v5'e dair çoğu şeyi biliyorum ama androide yabancıyım bi arkadaş jelly bean güncellemesi gelebilirmiş dedi bu arada o olay nasıl oluyor bilmiyorum ama en son sürümmüş herhalde yani kısacası telefon iyi mi ? :d:

enterneoll

enterneoll

Üye
Hayırlı olsun 4.1.1 güncellemesi daha ace 2 için gelmedi bekliyeceksin. Bu arada Rammstein :)

curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi
RammS+en her daim :oke: şimdi baktım resmi olmayan bi bilgi yılın sonuna doğru gelebilirmiş

ozakin70

ozakin70

Üye
Hayırlı olsun:thumbup: Android Symbian a göre daha zor hemen öğrenmeniz zor ben 3 aydır kullanıyorum bildiğim kadar bilmediğim çok şey var :D
Yok değil yavaş yavaş öğreneceksiniz direk root rom işine girme :)
Ve bilmeyen çok sen internete girmesende internete girmissin gibi para keser önce net pakedin yoksa veri ağını kapat ikincisi anlayana kadar maxicepten çıkma :D

enterneoll

enterneoll

Üye
RammS+en her daim :oke: şimdi baktım resmi olmayan bi bilgi yılın sonuna doğru gelebilirmiş

Telefon fiyatına göre fena değil. Hemen Angry birds serisini oynamaya başla bide marketten dead trigger indir kesinlikle :)

curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi

Telefon fiyatına göre fena değil. Hemen Angry birds serisini oynamaya başla bide marketten dead trigger indir kesinlikle :)

mutlaka denicem :oke:

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun:thumbup: Android Symbian a göre daha zor hemen öğrenmeniz zor ben 3 aydır kullanıyorum bildiğim kadar bilmediğim çok şey var :D
Yok değil yavaş yavaş öğreneceksiniz direk root rom işine girme :)
Ve bilmeyen çok sen internete girmesende internete girmissin gibi para keser önce net pakedin yoksa veri ağını kapat ikincisi anlayana kadar maxicepten çıkma :D

androidin gözünü seveyim ama symbian kadar kurcalamam hele root rom olaylarına girmem :d: 1 gb'lık net paketim vardı dün bitti nasıl bitirdiyse artık widget sayılarını düşürüp net ile çalışan uygulamaları kullanmamaya dikkat etmem lazım yoksa 2 haftada paket pert olur :d:

enterneoll

enterneoll

Üye
mutlaka denicem :oke:

- - - Eklendi - - -

androidin gözünü seveyim ama symbian kadar kurcalamam hele root rom olaylarına girmem :d: 1 gb'lık net paketim vardı dün bitti nasıl bitirdiyse artık widget sayılarını düşürüp net ile çalışan uygulamaları kullanmamaya dikkat etmem lazım yoksa 2 haftada paket pert olur :d:

Emin ol root yaparsın 2-3 aya :D

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi ve ozakin70
curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi
şimdi güleceksiniz ama rom root hakkında da pek bilgim yok ne işe yarar onu bile bilmiyorum arkadaş öyle deyince kurcalamam dedim öğrenirsem duramam ben :P: :d:

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Bende ilk Android aldgmda diodum root rom bna uzak diye 1 ay gectkten snro insana kaşinti gelio ve yapio :)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye

Emin ol root yaparsın 2-3 aya :D
samsung star kullananlar var firmware diye bişey var oda telefonu garantiden çıkartıyo 2 yıl sonra yükliycem demiştim aldıktan 2 ay sonra yükledim.
galaxy w aldım garantisi bitsin yükliycem dedim internette görünce sonra 2-3 ay geçmeden rootladım :)

curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi
bunlar hep güzel örnekler :d:

OrdeaL35

Üye
bende ace2 almayı düşünüyorumda kaç tl ye aldın söyleyebilirmsn

ergunx

ergunx

Üye
bende aldim dun 800 tl kampanyali fiyati :) giodan sonra ucak gibi geldi :D jb guncellemesi gelirse super olur. gece kamerayi denedim bu kadar kalite beklemiodm sevdim bu teli :)

curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi
ben 770 tl'ye aldım kampanya vardı normal fiyatı 800-850 arası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...