Pondusss

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Lakabını takan insan olarak söylüyorum :P: Smart tır,Paşadır,candır candandır :) Muzip,şakacı,insanların yüzünü güldüren,o güzel enerjisiyle neşemize neşe katan genç pırıl pırıl bir kardeşimdir,kendisini candan severim :) Üniversiteye hazırlanıyor sınavında başarılar dilerim kardeşim Rabbim gönlüne göre versin :)

:horse:

doctorrr

doctorrr

Üye
derken şu dizeler dilimden dökülür;

Ardına bakma Mecnun
Kader almaya mı geldi beni benden
Bunu birdaha sorma Mecnun
Neden at mı var arkamdaa?!

:sirit:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
ismail

ismail

Üye
şimdi pondusssa ne yazsam az :D
O yüzden pek yazmicam sade siradişi diyeyim o anlasin :D

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İlgili oldugu konular çok genis her konuda bilgisinin konusucak lafının olması çok hosuma gider.Esprili dille konudan çok ta sapmadan muhabbetler edip konudan konuya geçip sonra konuyu tekrardan toplayabilme yetenegi muazzam :ehe
Yazdıklarında yazım ve noktalamaya dikkat eder üyelerden de uyardıgı olur dil ve anlatım 10 numara 5 yıldız.
İngilizce de fena sayılmaz.Bir de ban yedi geçenlerde uyarı puanları var hiç denk gelmedim tartıstıgına sert yazılar yazdıgına :bilmm
Naptığız da gızdırdığız la Fukimi ?
:ehe

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi

:ağlarım:

- - - Eklendi - - -

İlgili oldugu konular çok genis her konuda bilgisinin konusucak lafının olması çok hosuma gider.Esprili dille konudan çok ta sapmadan muhabbetler edip konudan konuya geçip sonra konuyu tekrardan toplayabilme yetenegi muazzam :ehe
Yazdıklarında yazım ve noktalamaya dikkat eder üyelerden de uyardıgı olur dil ve anlatım 10 numara 5 yıldız.
İngilizce de fena sayılmaz.Bir de ban yedi geçenlerde uyarı puanları var hiç denk gelmedim tartıstıgına sert yazılar yazdıgına :bilmm
Naptığız da gızdırdığız la Fukimi ?
:ehe

uyarılar uygunsuz konuşmadan. Bi anlık kendine hakim olamama durumu oldu :( diğeri bi cep telefonu tartışmasında oldu, ilk ve son kez oluyorlar

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
her konudan sen çıkıyorsun :D

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
haa söylemeyi unuttum arkadaş gececilerde post şampiyonudur :smdance:

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Furkan mı ? O adamdır yahu.Neşesi yeter Furkan'ımın :) Gececilerde ilk sohbetimi onunla etmiştim :tebessüm: Konuyu belki hatırlıyordur :ehe

• Beğen
Uruloki

Uruloki

Üye
hmmm silah zoruyla soktu beni bu konuya kendisi ama olsun bir şeyler yazayım kendiside benim gibi rizeli hatta benim gibi sakaryada okumuş şu anda ders çalışmak yerine karikatür cizmekte kendisi şöyle özellikleri mevcuttur uzuuuun yorum yazar bol smiley atar bol bol komikli yorum yazar reallidir(bende Barçalıyım) olsun iyj bir arkadasimizdir severim kendisini tamam yeter fuki bu kadar daha ne istiyorsun

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve doctorrr
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
hmmm silah zoruyla soktu beni bu konuya kendisi ama olsun bir şeyler yazayım kendiside benim gibi rizeli hatta benim gibi sakaryada okumuş şu anda ders çalışmak yerine karikatür cizmekte kendisi şöyle özellikleri mevcuttur uzuuuun yorum yazar bol smiley atar bol bol komikli yorum yazar reallidir(bende Barçalıyım) olsun iyj bir arkadasimizdir severim kendisini tamam yeter fuki bu kadar daha ne istiyorsun

:islik:
smiley kullanmıyor diyenlere gelsin bu yorum :D
tamam Hasan smile kullanıyo demen bile yeterdi baya yazmışsın :ehe :op:

doctorrr

doctorrr

Üye

:islik:
smiley kullanmıyor diyenlere gelsin bu yorum :D
tamam Hasan smile kullanıyo demen bile yeterdi baya yazmışsın :ehe :op:
niye sen smiley kullanıyorsun özelliklede şunu ':zzz:' çok kullanıyorsun :p

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Hasan anlında silahla yazmışsın gibi olmuş kardeşim :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
  • Beğen
Türe

Türe

Üye
İyi biri :islik :ehe :naughty: :zuhaha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt