jackalmami hakkındaki düşünceleriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
Yine bekleriz :bye2:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
beni her zaman güldürmüş olan, derdime ortak olmaktan çekinmeyen çok sempatik ve dürüst birisi :tebessüm: Ha bi de forumda ilk tanıştığım kişi.

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
beni her zaman güldürmüş olan, derdime ortak olmaktan çekinmeyen çok sempatik ve dürüst birisi :tebessüm: Ha bi de forumda ilk tanıştığım kişi.

Seninle tanışmış olmaktan her zaman memnun oldum kardeşim :tebessüm:

Hiç mi kötü yanım yok benim yahu. Herkes övdükçe övüyor :hmmm

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
Övülebilitem çok yüksektir :smartass:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Şimdi konuya girince elimde belgelerle girmem lazım :) Abimi tanıtsam belki karakter sayısı yetmez :D
Onun rahatlatıcı özelliği,kendine has üslubu ve mizahı,hazır cevaplılığı,yüreğinin kendi gibi çok güzel oluşu,İnsanları kırmaktan kaçınışı,esprileri ile ortamı yumuşatıcı ve benim gözümde müthiş bir değere sahip oluşuyla çok çok iyi bir abim..İyi kelimesi hafif kalıyor..Sen hep var ol be abim :tebessüm:

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi konuya girince elimde belgelerle girmem lazım :) Abimi tanıtsam belki karakter sayısı yetmez :D
Onun rahatlatıcı özelliği,kendine has üslubu ve mizahı,hazır cevaplılığı,yüreğinin kendi gibi çok güzel oluşu,İnsanları kırmaktan kaçınışı,esprileri ile ortamı yumuşatıcı ve benim gözümde müthiş bir değere sahip oluşuyla çok çok iyi bir abim..İyi kelimesi hafif kalıyor..Sen hep var ol be abim :tebessüm:

Ulan varya.. Çok özlüyeceğim la sizi somuru:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Yapmayın yav somuru:

Üst Alt