Kurbanlığa Elektro Şoklu İşkence

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurbanlığa Elektro Şoklu İşkence

KURBANLIĞA ELEKTRO ŞOKLU İŞKENCE KAMERADA
İzleme Sayısı: 63,907

Şanlıurfa'da, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla küçük ve büyükbaş hayvanların satıldığı pazarlarda besiciler, satış yapamamaktan şikayet etti. Pazarda satışı yapılan ve kamyonete binmemekte direnen büyükbaş hayvanlar ise ya sopalar ile dövülüyor, ya da besiciler tarafından elektro şok cihazı ile uyuşturuluyor. 3 ile 6 bin lira arasında alıcı bulan büyükbaş hayvanların satın alan kişiler tarafından kesilecekleri yere götürülmesi sırasında da büyük uğraş veriliyor. Besiciler satışın ardından hayvanları sopalar ile döverek yönlendirdikleri kamyonetlere bindirmeye çalışıyor. Buna rağmen başarılı olunamayan hayvanlar ise elektro şok cihazı ile uyuşturulduktan sonra kamyonetlere bindirilip, kesilecekleri yere gönderiliyor. Ömer ŞULUL-ŞANLIURFA-DHA KURGU : LEVENT SERT

Yorum yapamıyorum gerçekten de...
İbadet ederken bile günah işlemek biz lanetlenmiş insan türüne mahsus olsa gerek...
Bu adamlar insansa ben insan değilim arkadaş...

Placebo-

Placebo-

Üye
Şaşırmadım...

zaza

zaza

Üye
Şaşırmadım... Doğulu - batılı diye boşa ikiye ayrılmıyor bu millet.

Doğulu batılı diye ayrım yapmak yanlış bence şunuda göz önünde bulundurun. Doğuda hayvancılığı köylü yapar batıda ise tecrübeli büyük kurumlar yapar... Her kültürde zalim insan vardır ama nedense tecrübeli olanlar göz önünde yapmaz bunu çünkü akıllıdırlar ancak doğulu bunudüşünmez bunu sakın unutmayın... Bende doğuluyum o zaman bende zalimin tekiyim dimi karıncayı bile görünce ezesim geliyor dimi :)

• Beğen
Tepkiler: -efşan
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Yazıklar olsun.. Evet doğu bölgesi hassaslık denen şey konusunda çok fakir.. Okumamış cahil insanların sayısı çok fazla.. Böyle tablolar normaldir.. (Sözüm meclisten dışarı)

- - - Eklendi - - -

Bu yapılanları gören birilerinin olduğunu bilmek vicdanımı rahatlatıyor.. Günü geldiğinde o elektroşok cihazını yedirirler ona kimse merak etmesin:ünlem:

zombaka

zombaka

Üye
hayvana işkence etmek çok büyük günah ibadet ediyosunuz madem ınsan gibi yapın (üstüne alınan alınsın) bugün bi dışarı çıktım bi çevreme baktım başım döndü yerlerde kan akıyo

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Türkiye doğusu batısı güneyi kuzeyi ile bir bütündur.

• Beğen
Mufche

Mufche

Üye
Asıl bu öküzleri kesmek gerek :hmmm

hançer

hançer

Üye
kurbanlik hayvana eziyet etmek haramdir şimdi siz bunlarin yaptığı şeye ibadetmi diyorsunuz

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
şimdi arkadaşlar doğuludur batılıdır diye iki sınıfa ayırma en büyük cahilliktir ben doğuluyum vanlıyım bu söyledikleriniz çok yanlış bir kere kurban bayramından bu dersi çıkarmak biraz ilginç

• Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye
Kurban kesmeye karşıyım !!!!!

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Bitkilerde canlı esprisi yapacaksın di mi di mi? :ehe

hayır aklıma bile gelmedi sadece bu şekilde yanlış anlamayın arkadaş için demiyorum ama sırf böyle söyleyip benden fazla et ile beslenen insanlar gördüm yahu dönerde sucukta salamda onlardan yapılıyor ama yiyorlar afiyetle ama sırf farklı olmak için bunu söyleyenler var onlara kızıyorum sadece ama böyle düşünüp hayatında hiç et yemeyen bir insansa kendi düşüncesi der saygı duyarım.

• Beğen
Tepkiler: Placebo-
Placebo-

Placebo-

Üye

hayır aklıma bile gelmedi sadece bu şekilde yanlış anlamayın arkadaş için demiyorum ama sırf böyle söyleyip benden fazla et ile beslenen insanlar gördüm yahu dönerde sucukta salamda onlardan yapılıyor ama yiyorlar afiyetle ama sırf farklı olmak için bunu söyleyenler var onlara kızıyorum sadece ama böyle düşünüp hayatında hiç et yemeyen bir insansa kendi düşüncesi der saygı duyarım.

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı. :ehe
Vejateryenlik kadar gereksiz bir şeyde yok ayrıca. İnsanların ete - proteine- ihtiyaçları var. Bağışıklık sistemi çöküyor çünkü.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

cliolar

Üye

agzina saglik...
fakat karsi olmak gibi bi durum olamaz(musluman ise) he degilse tabiki saygi duyarim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı. :ehe
Vejateryenlik kadar gereksiz bir şeyde yok ayrıca. İnsanların ete - proteine- ihtiyaçları var. Bağışıklık sistemi çöküyor çünkü.

tabikide fazlası zarar tabi ama dediğim gibi ayrıca kasaptan alırken sorun etmiyorlar parayla ama millet hayrına dağıtınca ayaklanıyorlar bundan sadece muhtaç insanlar değil sokağa atılan çöplerinden bile kediler köpekler birçok hayvan faydalanıyor ayrıca doğanın dengesi belli her sene binlerce hayvan kesiliyor ama nedense soyları tükenmiyor bir düzen var çünkü.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kurban bir ibadettir ama kuralına uygun yapılmalı,aksini yapanlar ise ötelerde o kurbanlık pozisyonunda olur.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
__xXx__

__xXx__

Üye
bi yorum yapardım da ata abi ban atar diye korkuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt