Kurbanlığa Elektro Şoklu İşkence

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Hayır fakat zamanı gelince yeteri kadar kesilmesini tercih ederim. Doğanın dengesine bile zarar verebilir !
yüzyıllardır öyle bir sıkıntı olmadı sonuçta besleyerek ve satarak geçimini sağlayanlar var gerçi ithal alıyorlar artık onu bile bu yüzden köyden kente göç iyice çoğaldı tarım makineleşti zaten hayvanlarda ithal getirilmeye başlandı herkes kentlere göç etmeye başladı özellikle İstanbul nüfusu tavan yapmış durumda anadolu insanının yapacak birşeyi kalmadı.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bi yorum yapardım da ata abi ban atar diye korkuyorum

kendi fikirlerinizi kimsenin fikrinin hor görmeden kırıcı olmadan tabiki beyan edebilirsiniz kimse size birşey demez demeyede hakkı yoktur burda herkesin herkesin düşüncesine saygısı var elbette olmalıda siz bunları çiğneyerek yorum yaparsanız ban almanız zaten doğru olacaktır ama onun dışında tabiki özgürce fikirlerinizi savunabilirsiniz.

__xXx__

__xXx__

Üye

kendi fikirlerinizi kimsenin fikrinin hor görmeden kırıcı olmadan tabiki beyan edebilirsiniz kimse size birşey demez demeyede hakkı yoktur burda herkesin herkesin düşüncesine saygısı var elbette olmalıda siz bunları çiğneyerek yorum yaparsanız ban almanız zaten doğru olacaktır ama onun dışında tabiki özgürce fikirlerinizi savunabilirsiniz.

yanlış anladınız galiba kurban kesmeye karşıyım diyen arkadaşa hitaben demedim lafımı hayvanlara elektro şok verenler içindi

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

yanlış anladınız galiba kurban kesmeye karşıyım diyen arkadaşa hitaben demedim lafımı hayvanlara elektro şok verenler içindi

pardon biraz öyle oldu :) bence onları ayaklarından kaldırıp bekletmek lazım belki beyinlerine kan giderde onlarında bir can taşıdığının bilincine varırlar.

__xXx__

__xXx__

Üye

pardon biraz öyle oldu :) bence onları ayaklarından kaldırıp bekletmek lazım belki beyinlerine kan giderde onlarında bir can taşıdığının bilincine varırlar.

estağfurullah :) haklısınız hatta onlara şok vermek lazım

Metin MF

Metin MF

Üye
Felsefe bölümünde bir konuda yazmıştın.

- - - Eklendi - - -

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
siz hiç bir öküzü meraya otlatmaya götürdünümüz mü yedigi dayan haddi hesabı yoktur
sabah kaldıgı yerden çıkartırken dayak yer akşam eve dönerken dayak yer su içmeye götürülürken su içmeden
getirildiginde malesef bütün çobanların ellerinde bir tane kırılmaz sağlam bir tane çomak olur
çomakla hayvanlara vurulmkatan artık öyle bir hal alırki çomagı gören hayvan kaçmaya başlar.
ikiyüzü üçyüz tane hayvandan oluşan sürüyle baş etmek kolay degil birisinin tarlasına giri verseler
herşeyi saniler içinde yerle bir ederler. Kurban edilcek hayvana eziyet edilmez

arslansem

arslansem

Üye
Kurbanı hakkıyla kesen çok az kişi var maalesef.Normal bu tür haberler

zombaka

zombaka

Üye
aklıma geldi 5-6 sene önce adam kurbanı yakalamak için iki arka bacanı kesmişti

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Genelleme yapmak yanlış .
Bunu yapan cahil ve bilinçsiz insan topluluğudur ...

cukuleaks

Üye
Allah belalarını versn bunların !!!! Hayvana bak. Nasıl kıvranıyor bırakın beni ben size ne yaptım diyor :züü: Ama duyan kim :züü:

zaza

zaza

Üye
siz hiç bir öküzü meraya otlatmaya götürdünümüz mü yedigi dayan haddi hesabı yoktur
sabah kaldıgı yerden çıkartırken dayak yer akşam eve dönerken dayak yer su içmeye götürülürken su içmeden
getirildiginde malesef bütün çobanların ellerinde bir tane kırılmaz sağlam bir tane çomak olur
çomakla hayvanlara vurulmkatan artık öyle bir hal alırki çomagı gören hayvan kaçmaya başlar.
ikiyüzü üçyüz tane hayvandan oluşan sürüyle baş etmek kolay degil birisinin tarlasına giri verseler
herşeyi saniler içinde yerle bir ederler. Kurban edilcek hayvana eziyet edilmez

O kadar doğudayım ara sıra köye giderim daha o sert sopaları sert şekilde kullanan bir adam görmedim. Bence sen baya farklı birine denk gelmişsin. O sopaların amacı sallayıp sallayıp hayvanların yönünü değiştirmektir. Hayvanlar o kadar çok alışkın ki bu duruma bazen gütmek(iteklemek,ilerletmek) için hafifçe hayvana dokundururlar.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

O kadar doğudayım ara sıra köye giderim daha o sert sopaları sert şekilde kullanan bir adam görmedim. Bence sen baya farklı birine denk gelmişsin. O sopaların amacı sallayıp sallayıp hayvanların yönünü değiştirmektir. Hayvanlar o kadar çok alışkın ki bu duruma bazen gütmek(iteklemek,ilerletmek) için hafifçe hayvana dokundururlar.

daha önce mesejda belirtgim gibi sopayı görünce kaçmaya başlarlar :oke:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
ıslak odunla dövceksin abi bunları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt