buyur kardesim.benim galaxy w'de sorunsuz calışıyor.yalniz dahili bellekte 1.2 veya daha fazla yer olmasi lazim.

pardon
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sağolasın verdiğin bu sitedeki diğer oyunları indirsem (gangstar rio vs.) çalışır mı yine bizim tele uyumlu mudur ?
Edit:Keşke seni bekleseymişim başka siteden indirdim çalışmadı off şimdi tekrar data indiricez![]()

400mb indiriyor ama bellekte 1.2gb yer kaplıyor.telefondaşlarımkaç mb data dosyası indiriyor?
usb bellekte mi?benim telefonumda 600 mmb boş yer var 1.2 gb kaplıyorsa nasıl olacak bu iş![]()
evetusb bellekte mi?
sd karta at dosyaları.müzik, resim falan bu tür dosyalar hep sd kartta dursun.
sd karta at dosyaları.müzik, resim falan bu tür dosyalar hep sd kartta dursun.

öyle yapıyorum oyunlar dolduruyor o alanı benim 1.2 gb yer açmam içn oyunların yarısından çoğunu silmem lazım![]()
oynamadigin zaman oyunlarin data dosyalarini sd karta at.oyunu oyniyacagin zaman data dosyasini eski yerine tasi.oyuna kaldigin yerden devam edersin.bu sekilde idare ediyorum ben.baska yapcak bisey yok galiba.yada cm9 kurup sd kart ile dahili hafizanin yerini degistir.yani 16gblik sd kartin varsa 16gb usb bellek gibi gozukuyor.
Bu hafıza olayı çok can sıkıyor rootlayamıyorumda korkuyorum giomun ekran kartı yanmıştı (rootlarken değil rom atarken)

androidin değil samsungun yaptığı bir saçmalık.evet ya ama yapcak bisey yok.androidin en sevmedigim ve sacma yonu bu![]()
androidin değil samsungun yaptığı bir saçmalık.
hayır. mesela sonynin telefonlarında hafıza kartına direk oyun kurabiliyorsun samsungların çoğunda dahili hafızaya.tüm androidlerde bu problem yok mu?