Galaxy W (480x800) için Real Racing 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentAssassin

SilentAssassin

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W (480x800) için Real Racing 2
Arkadaşlar lütfen elinde olan biri atabilir mi ? Data önemli değil telefondanda çekerim :) Şimdiden teşekkürler.

Kerim.

Kerim.

Üye
buyur kardesim.benim galaxy w'de sorunsuz calışıyor.yalniz dahili bellekte 1.2 veya daha fazla yer olmasi lazim.

SilentAssassin

SilentAssassin

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
Kerim.

Kerim.

Üye
pardon:kıskıs:

SilentAssassin

SilentAssassin

Üye
    Konu Sahibi
pardon:kıskıs:

Sağolasın verdiğin bu sitedeki diğer oyunları indirsem (gangstar rio vs.) çalışır mı yine bizim tele uyumlu mudur ?

Edit:Keşke seni bekleseymişim başka siteden indirdim çalışmadı off şimdi tekrar data indiricez :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Sağolasın verdiğin bu sitedeki diğer oyunları indirsem (gangstar rio vs.) çalışır mı yine bizim tele uyumlu mudur ?

Edit:Keşke seni bekleseymişim başka siteden indirdim çalışmadı off şimdi tekrar data indiricez :D

o sitede oyle uyg. yok nedense:hmmm

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
telefondaşlarım :D kaç mb data dosyası indiriyor?

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
benim telefonumda 600 mmb boş yer var 1.2 gb kaplıyorsa nasıl olacak bu iş :hmmm

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
sd karta at dosyaları.müzik, resim falan bu tür dosyalar hep sd kartta dursun.

öyle yapıyorum oyunlar dolduruyor o alanı benim 1.2 gb yer açmam içn oyunların yarısından çoğunu silmem lazım :)

Kerim.

Kerim.

Üye

öyle yapıyorum oyunlar dolduruyor o alanı benim 1.2 gb yer açmam içn oyunların yarısından çoğunu silmem lazım :)

oynamadigin zaman oyunlarin data dosyalarini sd karta at.oyunu oyniyacagin zaman data dosyasini eski yerine tasi.oyuna kaldigin yerden devam edersin.bu sekilde idare ediyorum ben.baska yapcak bisey yok galiba.yada cm9 kurup sd kart ile dahili hafizanin yerini degistir.yani 16gblik sd kartin varsa 16gb usb bellek gibi gozukuyor.

SilentAssassin

SilentAssassin

Üye
    Konu Sahibi
oynamadigin zaman oyunlarin data dosyalarini sd karta at.oyunu oyniyacagin zaman data dosyasini eski yerine tasi.oyuna kaldigin yerden devam edersin.bu sekilde idare ediyorum ben.baska yapcak bisey yok galiba.yada cm9 kurup sd kart ile dahili hafizanin yerini degistir.yani 16gblik sd kartin varsa 16gb usb bellek gibi gozukuyor.

Bu hafıza olayı çok can sıkıyor rootlayamıyorumda korkuyorum giomun ekran kartı yanmıştı (rootlarken değil rom atarken)

SilentAssassin

SilentAssassin

Üye
    Konu Sahibi
Birgun canima tak edicek garantiyi felan hic dusunmeden aticam romu ama simdilik idare ediyoruz

Beyler oyun tavsiyeniz var mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt