Hadi kutlayalım :disko:
MrCommanDTr Emekli Yönetici .Murat.' Alıntı: Başarılar kardeşim Allah utandırmasın Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah - - - Eklendi - - - tempestshine' Alıntı: Tebrik ederim abi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler adaş kardeşim Aslında önce bi generalliği görsem iyi olabilirdi
.Murat.' Alıntı: Başarılar kardeşim Allah utandırmasın Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah - - - Eklendi - - - tempestshine' Alıntı: Tebrik ederim abi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler adaş kardeşim Aslında önce bi generalliği görsem iyi olabilirdi
MrCommanDTr Emekli Yönetici CanKartaL' Alıntı: Hayırlı olsun umarım test sürecini başarıyla tamamlarsın Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Özcan abi - - - Eklendi - - - yaren_dede' Alıntı: hayırlı olsun dostum tebrikler Genişletmek için tıkla ... Sağol Bahadır abi ben N9 aldığımdan beri s3 e pek girmiyordum göremiyordum seni de özlemişim
CanKartaL' Alıntı: Hayırlı olsun umarım test sürecini başarıyla tamamlarsın Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Özcan abi - - - Eklendi - - - yaren_dede' Alıntı: hayırlı olsun dostum tebrikler Genişletmek için tıkla ... Sağol Bahadır abi ben N9 aldığımdan beri s3 e pek girmiyordum göremiyordum seni de özlemişim
MrCommanDTr Emekli Yönetici .Kerasus.' Alıntı: vayy tebrikler can hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Sezer