Sizce Şuana kadar uretilmiş en iyi telefonlar hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serinaga

serinaga

Üye
En iyi cihaz herkesin kendi kullandığı cihazdır çoğunlukla, bazen pişmanlıklar yaşanabilir tabii, mesela ben C7 kullanıyorum, şimdilik çoğu ihtiyacımı karşılıyor birkaç eksiği dışında, zira başka tel peşine düşerdim. Alıp kullanmadan kimse bilemez nasıl olduğuna ...

otostopçu

otostopçu

Üye
bi sonuca vardığımıza sevindim
ı like it s3

i like it iphone 5

lumia 820 is very good

but ı just love my 920

@alexandra stan-lollipop

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
5110-3310-6600-iphone3gs

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca misali,en iyi telefon senin olan telefondur:)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
bountykiller

bountykiller

Üye
Bir konuda şuan bile en iyi telefon diye birşeyin olmayacağı söyleniyor , diğerine ise şuana kadarki en iyi telefonlar soruluyor =) .bence en iyi telefon ilk telefondur o olmasa hiçbiri olmazdı ;)

Kerim.

Kerim.

Üye
Bir konuda şuan bile en iyi telefon diye birşeyin olmayacağı söyleniyor , diğerine ise şuana kadarki en iyi telefonlar soruluyor =) .bence en iyi telefon ilk telefondur o olmasa hiçbiri olmazdı ;)

:hmmm

karadag63

karadag63

Üye
6600 & n73 :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye

graham bell'e kadar gidecez yani o zaman. hadi onu geçtim graham bell telefonu bulmuşta telefon olduğunu nasıl anlamış :kop2:

MertcaN9

MertcaN9

Üye
şu an hararetle tartıştığını yere göğe koymadığınız o süper teknolojik cihazların önünü açan ilk telefon hangisiyse odur. yada ilk renkli telefon. unutmayın en iyisi her zaman ilk olandır çünkü ilk olanı geliştirdikleri için daha güzelleri çıktı.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Bence ilk kamera-renkli ekran-wap( net ) ve mp3 çalabilen telefon... Bunların hepsi bi arada... Veya ilk dokunmatik telefon

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

zappinger

Üye
en iyi telefon ilk telefondur

mystiery_

mystiery_

Üye
Xiaomi Mi Two>Galaxy S3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt