peki ya suan uretilmiş olan hangisiEn iyi telefon henüz uretilmemis telefondur:
peki ya suan uretilmiş olan hangisi

donanım,hız,performans gibi
amacına göre desem ?
nasıl birşey aradığınıza bağlı 4 4 lük telefon yok zaten![]()
- - - Eklendi - - -
en iyi kamerayı istersin mesela sana 808 deriz![]()
aslında telefon stabil olmadıktan sonra özellik tamamda 2.planda kalıyor note 2 nerdeyse lumia 920 nin 2 katı özellige sahip fakat lumia 920 stabilligi yuzunden daha iyi performans verebiliyorDonanım diyorsan android... Hız diyorsan ios,wp ama 4.1 i bilmiyorum nasıl bişey ...
aslında telefon stabil olmadıktan sonra özellik tamamda 2.planda kalıyor note 2 nerdeyse lumia 920 nin 2 katı özellige sahip fakat lumia 920 stabilligi yuzunden daha iyi performans verebiliyor
aslında telefon stabil olmadıktan sonra özellik tamamda 2.planda kalıyor note 2 nerdeyse lumia 920 nin 2 katı özellige sahip fakat lumia 920 stabilligi yuzunden daha iyi performans verebiliyor
ben zaten note 2 stabil degil demedim ki wp kadar stabil degil dedimnote2nin stabil olmadigini nerden biliyosun acaba?
ben zaten note 2 stabil degil demedim ki wp kadar stabil degil dedim
iyi yapmıssın bende görüş almak istemiştim zatenArkadaşlar ,büyük bir tartışma çıkmadan olaya el koymak zorun da kaldım.Birbirinize fanlık v.s gibi sıfatlar takmayın .En iyi telefon diye bişi zaten yoktur.Bana sor Nokia 808 derim.Zevk meselesi bu,haa ne olur herkes kendine göre der mesela bana göre lumia 920 der ,diyeri n95 der öteki N9 der konu anca bu şekil de devam edebilir tartışma çıkarmaya gerek yok.
stabillikten kastin ne ve wp8in stabil oldugunu neye dayanarak dedin?
En iyi telefon 6600'dır bencehey gidi günler 1milyardan fazla para vermiştim zamanında
![]()
Donanım diyorsan android... Hız diyorsan ios,wp ama 4.1 i bilmiyorum nasıl bişey ...

donanım,hız,performans gibi
android daha özgür bu arada bunuda belirtiyim 
Arkadaşlar ,büyük bir tartışma çıkmadan olaya el koymak zorun da kaldım.Birbirinize fanlık v.s gibi sıfatlar takmayın .En iyi telefon diye bişi zaten yoktur.Bana sor Nokia 808 derim.Zevk meselesi bu,haa ne olur herkes kendine göre der mesela bana göre lumia 920 der ,diyeri n95 der öteki N9 der konu anca bu şekil de devam edebilir tartışma çıkarmaya gerek yok.