Sizce Şuana kadar uretilmiş en iyi telefonlar hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrahimkoc_1907

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Şuana kadar uretilmiş en iyi telefonlar hangisi
Öncelikle kurban bayramınız mübarek olsun başlıktada dedigim gibi sizce suana kadar uretilmiş en iyi telefon yada telefonlar hangisidir

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
En iyi telefon henüz uretilmemis telefondur :ehe:

время

время

Üye
MaxiCep.com :ehe

ibrahimkoc_1907

Üye
    Konu Sahibi
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Donanım diyorsan android... Hız diyorsan ios,wp ama 4.1 i bilmiyorum nasıl bişey ...

ibrahimkoc_1907

Üye
    Konu Sahibi
Donanım diyorsan android... Hız diyorsan ios,wp ama 4.1 i bilmiyorum nasıl bişey ...
aslında telefon stabil olmadıktan sonra özellik tamamda 2.planda kalıyor note 2 nerdeyse lumia 920 nin 2 katı özellige sahip fakat lumia 920 stabilligi yuzunden daha iyi performans verebiliyor

aleranol

aleranol

Üye
eğer en iyi donanım dersen bu lg optimus g de var. yada htc onex+ da. en iyi performans filan sanırım.wpde mevcut. oyun dersen apple en iyisi. büyük ekran not2. her açıdan mükemmel telefon yok henüz.

- - - Eklendi - - -

aslında telefon stabil olmadıktan sonra özellik tamamda 2.planda kalıyor note 2 nerdeyse lumia 920 nin 2 katı özellige sahip fakat lumia 920 stabilligi yuzunden daha iyi performans verebiliyor

islemci+stabillik sebebiyle lumia. wp çok stabil çünkü.

Kerim.

Kerim.

Üye

note2nin stabil olmadigini nerden biliyosun acaba?

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Arkadaşlar wp8 daha piyasada yok neyin kavgasını yapıyorsunuz?

anılbaran

anılbaran

Üye
Arkadaşlar ,büyük bir tartışma çıkmadan olaya el koymak zorun da kaldım.Birbirinize fanlık v.s gibi sıfatlar takmayın .En iyi telefon diye bişi zaten yoktur.Bana sor Nokia 808 derim.Zevk meselesi bu,haa ne olur herkes kendine göre der mesela bana göre lumia 920 der ,diyeri n95 der öteki N9 der konu anca bu şekil de devam edebilir tartışma çıkarmaya gerek yok.

ibrahimkoc_1907

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ,büyük bir tartışma çıkmadan olaya el koymak zorun da kaldım.Birbirinize fanlık v.s gibi sıfatlar takmayın .En iyi telefon diye bişi zaten yoktur.Bana sor Nokia 808 derim.Zevk meselesi bu,haa ne olur herkes kendine göre der mesela bana göre lumia 920 der ,diyeri n95 der öteki N9 der konu anca bu şekil de devam edebilir tartışma çıkarmaya gerek yok.
iyi yapmıssın bende görüş almak istemiştim zaten

anılbaran

anılbaran

Üye
:oke:

erko merko

erko merko

Üye
En iyi telefon 6600'dır bence :pro: hey gidi günler 1milyardan fazla para vermiştim zamanında :ehe

azrock

azrock

Üye
En iyi telefon 6600'dır bence :pro: hey gidi günler 1milyardan fazla para vermiştim zamanında :ehe

Eskilerde vardı öyle cihazlar. 6630 senin, benimde W810i.

Zaten W800.W810i ve K750. Bu ikisi aynılar neredeyse. Ömürlük telefonlar.

avcitalip

avcitalip

Üye

4.1'de hız sorunuda kalmadı aslında bence şuanda alınabilecek en iyi telefon note 2 fakat çok büyük olduğu için s3 te alınabilir :evet:

- - - Eklendi - - -

donanım,hız,performans gibi

s3,one x,onex+,ip4s,ip5 :evet: android daha özgür bu arada bunuda belirtiyim :)

- - - Eklendi - - -

bende 1.yorumumda aynı şeyi demek istemiştim zaten :evet: :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt