jackalmami hakkındaki düşünceleriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
jackalmami hakkındaki düşünceleriniz ?
Evet arkadaşlar. Benim hakkımdaki olumlu, olumsuz eleştirilerinizi gördüğünüz, bildiğiniz, umduğunuz kadarıyla benimle paylaşmanızı istiyorum. :)

Bildiğiniz ve avatarımdan da anlayacağınız üzere çok yakında askere gidiyorum. Askerlikle ilgili bütün detaylar, Kasım'ın 1'i ile 7'si arasında belli olacak. Şimdilik en geç 4 hafta sonra yolcu olduğumdan haberdarım. Ve bu yüzden benimle ilgili düşüncelerinize çok önem veriyorum. Acaba bu forumda bulunduğum 1 yıl boyunca beni nasıl tanıdınız ?

Kesinlikle her türlü yoruma açığım ve kimseye gücenmeyeceğime dair söz veriyorum. :tebessüm:

Not: Lütfen, askerliğimle ilgili iyi dileklerinizi belli olduğu zaman açacağım veda konusuna saklayınız.

doctorrr

doctorrr

Üye
karşılıklı konuşmayı çok seven daha doğrusu sadece kendisi konuşup karşıdakini dinleten ama dinleten diyorum bak onu dinlerken gram sıkılmadım yeminle :D iyi bi' abimizdir...askere gidecek işte 1 aydan az zamanı kaldı gün sayıyor :) çok kafa dengidir al karşına sabaha kadar sohbet et zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın yani :) aslında varya padişah tefrikası gibi yazardım ama...beende kalsın :op:

• Beğen
Tepkiler: jackalmami
Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
forumda sık gördüğüm üyelerden :)

• Beğen
jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
karşılıklı konuşmayı çok seven daha doğrusu sadece kendisi konuşup karşıdakini dinleten ama dinleten diyorum bak onu dinlerken gram sıkılmadım yeminle :D iyi bi' abimizdir...askere gidecek işte 1 aydan az zamanı kaldı gün sayıyor :) çok kafa dengidir al karşına sabaha kadar sohbet et zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın yani :) aslında varya padişah tefrikası gibi yazardım ama...beende kalsın :op:

Kalmasın demek isterdim ama sen daha iyi bilirsin :op:

- - - Eklendi - - -

forumda sık gördüğüm üyelerden :)

Senin de sık görülmen dileğiyle :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
komik :D
muhabbet edilesi

• Beğen
MrTech

MrTech

Üye
Adamın dibi ya :sirit: Ama candır can :tebessüm:

• Beğen
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
usta kusura bakma ama nickini hiç sevmedimya :D

• Beğen

cukuleaks

Üye
Adam gibi adam , olgun düşünceleri var. Düşünmeyi eleştirmeyi sever. Espri fazla yapmaz (yapamaz :p) ama esprili ortamları sever :D Yenilikçi fikirlere ve lider yapıya sahiptir :D

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
Geveze :ehe ama çok sevdiğim birisi :) benle çok şey paylaştı konuşurken hepsi Bende saklı. Forum dışında da sohbetimizin bitmeyeceğini düşündüğüm birisi. Tanışalı çok zaman olmadı ama sevdirdi kendisini Zeytinburnu'nun eski efesi :) içi dışı bir bi "adam" işte muhammed :) muhammed'le ilgili tek problem nickindeki "mami" kısmı :) onu da düzeltirse dadından yinmez :) Espri yapamaz diyen ısmail gececilere gel bi ara :ehe

• Beğen
jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
usta kusura bakma ama nickini hiç sevmedimya :D

Yalnız değilsin merak etme. Ben de sevmiyorum :D

- - - Eklendi - - -

komik :D
muhabbet edilesi

Sen kısa yazarak böyle cuk otutturduysan, uzun yazsan kim bilir bütün foyalarımı dökersin ortaya :ehe

- - - Eklendi - - -

Adamın dibi ya :sirit: Ama candır can :tebessüm:

Haklısın :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Adam gibi adam , olgun düşünceleri var. Düşünmeyi eleştirmeyi sever. Espri fazla yapmaz (yapamaz :p) ama esprili ortamları sever :D Yenilikçi fikirlere ve lider yapıya sahiptir :D

Kendimi miletvekili sandım bir an :ehe

- - - Eklendi - - -

Geveze :ehe ama çok sevdiğim birisi :) benle çok şey paylaştı konuşurken hepsi Bende saklı. Forum dışında da sohbetimizin bitmeyeceğini düşündüğüm birisi. Tanışalı çok zaman olmadı ama sevdirdi kendisini Zeytinburnu'nun eski efesi :) içi dışı bir bi "adam" işte muhammed :) muhammed'le ilgili tek problem nickindeki "mami" kısmı :) onu da düzeltirse dadından yinmez :) Espri yapamaz diyen ısmail gececilere gel bi ara :ehe

:utan:

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
x-scarface

x-scarface

Üye
jackalmami;

*Her türlü muhabbet edebileceğiniz.
*Esprileri donuk ve soğuk olan,
*Özgüveni tam, hoşgörüsü sağlam olan.
*Dürüst ve sempatik.
*Yürekli ve kişilikli karakteri sağlam bir adamdır.

• Beğen
Metin MF

Metin MF

Üye
çakal muhammed :naughty:

• Beğen
jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Adam gibi adam,geceleri muhabbetiyle neşemize veya kederimize ortak olan kardeşimiz :)

• Beğen
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Severiz kendisini :)

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
Severiz kendisini :)

Sevilmeyecek bir adam değil zaten. 10 numara bir insandır kendisi. Ömür boyu geçinebilirsin onunla. Çok anlayışlı ve hoşgörülüdür. :D

Ben de seni seviyorum kardeşim :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Bayramdan sonra yapalım bir buluşma kardeşim sana uyarsa :)

Bana ayın 9'una kadar haftasonları, 9'undan sonra da her gün uyar. Tabii akşamları da olur ama kısa olmasını da istemeyiz herhalde. Ayarlarız yani :eller:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Sevilmeyecek bir adam değil zaten. 10 numara bir insandır kendisi. Ömür boyu geçinebilirsin onunla. Çok anlayışlı ve hoşgörülüdür. :D

Ben de seni seviyorum kardeşim :tebessüm:
Sevilmeyecek bir adam değilim zaten :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt