cukuleaks
Üye
HeykırÇalışkan ve matrak birisi sankiHeykır
![]()
yinede teşekkür ederim 
HeykırÇalışkan ve matrak birisi sankiHeykır
![]()
yinede teşekkür ederim 
farklı olmayı severim. Ama farklı olmak için çabalamam. Çünkü kendim farklıyımFarklı olmak hayata renk katıyor. Bişeyi yapmak için yapmam. Gerçekten onu istiyorsam yaparım. Özenti asla değilim. Arkadaşlarımla keyifli vakit geçirmek için sevmediğim şeyleri yapıp dostluk kurmam. Ben ben olurum beni ben olarak kabul edeni bende onu o gibi kabul ederim. Düşünce yapısı farklı olan insanlarla , sorumluluk bilen , düşünmeyi ve felsefe yapmayı seven ve OLGUN insanlarla arkadaşlık yaparım. Kendi yaşıtımdan adam akıllı 3-4 arkadaşım var. Genellikle 23 yaşında bir abi ve 35 yaşında bi tanıdığım abi var onlarla buluşup konuşuyoruz vakit geçiriyoruz. Konuşma tarzım, fikirlerim , anlatmak istediklerim arkadaşlarım tarafından boş ve gereksiz bulunuyor , daha büyük yaştaki kişiler tarafından haklı bulunuyorum ve dinleniyorum. Birisi tarafından dinlenmek çok hoş birşey....
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Aslında bende manyağım ama buraya yansıtmıyorum![]()

Aynen zelloyu ozmn kimse bilmiyoduİyi muhabbetlerimiz olmuştur, biz ilk Zello'culardanız
Ayrıca kardeşi Yasin vardır birde, iyi Modern Combat oynar kendisi. İlk oyunumda kolaylık sağlamamış, beni oyundan soğutmuştur. İyidirler yani![]()
Yasin bendende iyi modern combat oynuyor. Mübarek bi bf3 bide modern combat 3. yenemiyorum artık kendisini. Boynuz kulağı geçermiş 
tanışmak sorun değil abi onunlaKonuşup tanışmak istediğim biri ama nedense bir türlü kısmet olmadı![]()

Niyekine niye
tanışmak sorun değil abi onunla![]()

şimdi biz bunları konuşuyoruz ya o seni bi' şekilde bulacak
Niyekine niye![]()

şimdi biz bunları konuşuyoruz ya o seni bi' şekilde bulacak![]()
buyursun bulsun yunuzum sorun yok 
iyi adamdır abi
buyursun bulsun yunuzum sorun yok
![]()

Şuanda varmı ?
- - - Eklendi - - -
Adam işte adam yaBeni masonluk ve illimunati hakkında doğru anlayan nadir insanlardan birisin
Popüleritemi ? Yapma abi ya
![]()

TanışalımKonuşup tanışmak istediğim biri ama nedense bir türlü kısmet olmadı![]()

BeğendinmiAklıma yorgan altı video'su geldi![]()

hemen neden yanlış anlıyosun

estağfurullah abiHerkes tanır ve sever bu forumda seni popülarite tabi kardeşim![]()

Çok iyiydi![]()
iyiy di ?