codblackops2
Üye
Sana benzemiyor.
Nİye herkes hakkında bu kadar esrarengiz konuşuyon ya la
Sana benzemiyor.
Nİye herkes hakkında bu kadar esrarengiz konuşuyon ya la
Forumda 3-5 manyak dışında herkes iyidir hackless kardeşimizde gördüğüm kadarıyla iyi çok iyi bir arkadaşımız

Doğru . Esrarengiz yönümü anca benim kadar esrarengiz olan biri çözebiliresrarengiz biri severim kendisini![]()
Yani testi başarıyla geçtin 
bilip de soylemeyen hackerlardan![]()
Söylemediğim çok şey var 
kendisiyle epey muhabbetim olmuştur çok iyi ve bir o kadar da meraklı bir arkadaş![]()
Asıl amacım androidi savunmak değil en iyisini savunmak . Doğal olarak androidi savunuyorumBana zelloda androidi savunan cana yakın insan![]()

Rica ediyorumZelloda muhabbet ettigim sevecen bir kardesimiz![]()

bitmeyeydi eyiydibi ara o da symbiancıydı![]()

İşine yaradıysa sevindim abizelloda android 4 kasıyo deyince abi 2.3.6 yükle o zaman dediğim sevecen insan![]()

Teşekkür ediyorum abiHekır gibi takılıyor bir baktım hesap makinesinde leblebi yazıyor
Şaka bir yana sevdim kendisini ince esprili sivri zekalı eğlenceli yardımsever ve bilgili bir kardeşim...
Hekır gibi takılıyorum ama çamaşır makinesiyim kabul ediyorum 
liseliAndroid'çi, liseli(), dershaneye giden, hacker'lıkta umut vadeden, eğlenceli ve bir o kadar da sıcakkanlı birisi. Tabii ki seviyorum.
![]()
Bende seni seviyorum abi 
Lamerlik konusunda haklısın doğru söze ne denirDaha Lamer İlerleyen Aşamalarda Hacker Olmaya AdayKişilik Olarak İyi Muhabbeti Uzattıkça Uzatan Matrak Bir Yapıya Sahip Bir Arkadaşımız
![]()

Söylemediğim çok şey var
![]()

farklı olmayı severim. Ama farklı olmak için çabalamam. Çünkü kendim farklıyımFarkı ortaya koyan,farklı bir insan.Ama seviyom ya cana yakın hekır![]()
Farklı olmak hayata renk katıyor. Bişeyi yapmak için yapmam. Gerçekten onu istiyorsam yaparım. Özenti asla değilim. Arkadaşlarımla keyifli vakit geçirmek için sevmediğim şeyleri yapıp dostluk kurmam. Ben ben olurum beni ben olarak kabul edeni bende onu o gibi kabul ederim. Düşünce yapısı farklı olan insanlarla , sorumluluk bilen , düşünmeyi ve felsefe yapmayı seven ve OLGUN insanlarla arkadaşlık yaparım. Kendi yaşıtımdan adam akıllı 3-4 arkadaşım var. Genellikle 23 yaşında bir abi ve 35 yaşında bi tanıdığım abi var onlarla buluşup konuşuyoruz vakit geçiriyoruz. Konuşma tarzım, fikirlerim , anlatmak istediklerim arkadaşlarım tarafından boş ve gereksiz bulunuyor , daha büyük yaştaki kişiler tarafından haklı bulunuyorum ve dinleniyorum. Birisi tarafından dinlenmek çok hoş birşey....
Aslında bende manyağım ama buraya yansıtmıyorumForumda 3-5 manyak dışında herkes iyidir hackless kardeşimizde gördüğüm kadarıyla iyi çok iyi bir arkadaşımız

Ne diyon hacı bişe anlamadımAdam akıyor yiaİsmail bence sen felsefeye fazla takılma Bilgi aktı i algı aktı filan uhuuu
![]()

Ne diyon hacı bişe anlamadım![]()

Görüyorum ? Zaten dersin ilk 10 dksı hoca bi konu anlatıyo sınıfa sonra ben bi soru soruyorum sınıf kendi arasında sohbet ediyo ben felsefeciyle
Sen felsefe görmüyon mu olm![]()

biz hocayla derin mevzulara dalıyoz![]()
Ne gibi 
şimdiiiieee anarşizm anakokoministler değer yargıları sistemlerin acımazsızlığı falan falan
Ne gibi
![]()

Bence yalama

- - - Eklendi - - -
gitarist boyla çok iyi anlaşıyordun ismail
Onun dışında kafasını illuminatiyle bozmuş , yardımsever hoş birisin

illimunatiyle bozmadım. ilk zamanlar abartıyordum kabul ama o açtığım konulardan sonra belki 50 tane 100 tane konu açtım ama hiçbiri illimunati ile alakalı değildi
gitarist boyla çok iyi anlaşıyordum evet. Başka hesabı varmı burda onun ? Emaili falan bilen yokmu hiç![]()

illimunatiyle bozmadım. ilk zamanlar abartıyordum kabul ama o açtığım konulardan sonra belki 50 tane 100 tane konu açtım ama hiçbiri illimunati ile alakalı değildi
gitarist boyla çok iyi anlaşıyordum evet. Başka hesabı varmı burda onun ? Emaili falan bilen yokmu hiç![]()
Şuanda varmı ?
Youtube üyeliği var
- - - Eklendi - - -
biz oradan konuşuyoduk
Adam işte adam yamasonlar hakkındaki muhabbetten tanıdığım düşünce yapısı sağlam bi beyefendidir .. Forumda sevdiğim birkac insandan biridir ..popülariteside bu konudan belli olacağı gibi yüksektir ..ama derslerine de çalışmalıdır![]()
Beni masonluk ve illimunati hakkında doğru anlayan nadir insanlardan birisin
Popüleritemi ? Yapma abi ya