SkyLaBTR
Üye
Doğrudur kardeşim,sen rahat kullanabildiğini al,okulunla uğraş şimdi,bir üniye yerleş sonra bol bol vaktin olur.
sağol abi. Zaten üni ye geçince %98 wp li bi nokia alırım
Doğrudur kardeşim,sen rahat kullanabildiğini al,okulunla uğraş şimdi,bir üniye yerleş sonra bol bol vaktin olur.
youtube ta mert1047 kanalında n9a yüklü androidin verimliliğini gördükten sonra bilmeden konuşup bilgili ustalara kabalık ettiğim içim özür dilerim n9 bi dünya imiş harbiden ama programcılık ile alaksı olmayan sadece oyun uygulama açıp kapatanlara hitap edecek cihaz değil bence

Voltaj vermedikçe o.c'un bir zararı yok
imkanlarına bişey diyemem kardeşim ama tırsmanı gerektiren hiçbirşey N9 da riskli olan tek şey overclocktur onun dışında hiçbirşey cihazı brick etmez.
anı işlemciler var telefonlarımızda.1.5 ghz'e kadar çıkabilirsin sanırım 
Voltaj vermedikçe o.c'un bir zararı yok
imkanlarına bişey diyemem kardeşim ama tırsmanı gerektiren hiçbirşey N9 da riskli olan tek şey overclocktur onun dışında hiçbirşey cihazı brick etmez.
aynı işlemciler var telefonlarımızda.1.5 ghz'e kadar çıkabilirsin sanırım 
Voltaj vermedikçe o.c'un bir zararı yokaynı işlemciler var telefonlarımızda.1.5 ghz'e kadar çıkabilirsin sanırım
![]()

Voltaj vermedikçe o.c'un bir zararı yokaynı işlemciler var telefonlarımızda.1.5 ghz'e kadar çıkabilirsin sanırım
![]()
bugün bimeksde baktım gayet hızlı o.c gerek duyulmaz gibi

Çok zor bir ihtimal[ENGİN];5411291' Alıntı:
o.c sonucunda şöyle bir yazı görmekte mümkün game over![]()
zaten ısı 60 derece üzerine çıkmazsa hiç zararı yok 
mutlaka voltaj veriyordur.1 ghz de kullanırkenki voltaj nedir?
N9 da değişiyor Ali şuana kadar 3 cihaz brick olmuş ben 1.3 yaptım ama 1.2 ye düşürdüm işlemci zarar görmesin diye.
voltaj arttırmazsan zarar görmesi olayını ilk defa duyuyorum1100 ndı sanırım ama N9 da voltajı arttırmazsan zarar görüyor talk.maemo dan optimizer konusuna bakabilirsin mobilim şuan![]()

voltaj arttırmazsan zarar görmesi olayını ilk defa duyuyorum![]()
Hayat androidte symbian köşeye sıkıştı artık..

Yanlış anons pardonNokia'dan alışmışız.meego yeni bir sistem yorum yapamayacağım
![]()