S^3 Belle FP1&FP2 (4x5) Menü Düzeni

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
Benim anlamadıgım noss_bar ın açtıgı konudan farkı ne ?

54 paTR10

54 paTR10

Üye
eline sağlık

kcr

Üye
Benim anlamadıgım noss_bar ın açtıgı konudan farkı ne ?

Noss_bar'ın verdiği dosya aynen bir program gibi. 4x5'i elde etmek için arka planda sürekli çalışması gerekli. Bu arkadaşın verdiği dosya ise sistemin zaten çalışan bir dosyasıyla yer değiştirdiğinden arka planda ekstradan işleme gerek bırakmıyor. Dolayısıyla da telefonu yormayacak demek oluyor ama arkadaşların da dediği gibi FP1 öncesi için riskli.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cevap yazan herkese teşekkürler ve :rica:
benim yerime arkadaşlar gerekli cevapları vermişler. Biraz üstte hack konusu verdim uygulayın.

m542tf

m542tf

Üye
emeğine yüreğine sağlık

mustipa

mustipa

Üye
bunun klasörlü olanı yokmu

sanal_game

Üye
dediginız sekilde e6da denedim menu acılmiyor yardım edin lutfen tekrar nasıl eski haline donebilir fabrika ayarlarınada giremiyorum fabrika ayarlarınada dönemiyorum ;(

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dediginız sekilde e6da denedim menu acılmiyor yardım edin lutfen tekrar nasıl eski haline donebilir fabrika ayarlarınada giremiyorum fabrika ayarlarınada dönemiyorum ;(
ana mesaj da anlatım mevcut oku.

kemal123456

kemal123456

Üye
Aekadasm bu temayi baylasrmisiin

koray777

koray777

Üye
dosyayı sys bin içine kopyaladığımda yeniden adlandır diyor bi değişiklik yapmadan tamam diyorum sanki açmak istiyormuşum gibi dosya açılamadı diyor.

koray777

koray777

Üye
rompatcherden yama aktif değilmiş ondan sorun çıkmış ama bu sefer de ekran gitti hard format atmak zorunda kaldım. Yeni avkon modda da buna benzer sorun yaşamıştım. Acaba rompatcer otomatik başlatma sorunu mu var? Otomatik başlatma sorunu olmayan rompatcer diye bi konu vardı en iyisi ben ona bi göz atayım.

Rompatceri gömüp flash attım ama yine fayda yok. Yeniden başlattığımda tel açılıyor ama menüye girmiyor format atmak zorunda kalıyorum. Neyse çok da önemli bi mod değil.

freeman999

Üye
kardeş c:/sys/bin içine attım.Fakat telefon ne ana ekran ne menü hiçbirşeye girmiyor ve gözümüyor.Acil ne yapacağımı söyleyin dosyaara veya xploreye giremiyorum.Bilgisayadan dosyayı silme şansım varsa söyleyin ne olur ya .s

PRHACKX

PRHACKX

Üye
FP1&FP2 diye başlık açılmış, indirme linki olarak sadece FP2 verilmiş arkadaşlar dikkatli olun FP1 cihazlarınızı çökertmeyin. !!!!

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
emre.koc

emre.koc

Üye
orjinal mi icon lar ?

yavuzarici

Üye
tesekkürler

x-hamster

Üye
kardeşim benim tel c6-01 C:/SYS/BIN burayı bulamıyorum yok sys diye bi klasörr yardım edinn :(

Üst Alt