S^3 Belle FP1&FP2 (4x5) Menü Düzeni

Sponsorlu Bağlantılar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
n8 i olan denemesin :) ekranda hiçbirşey görünmüyor ALLAHtan telefonda bişey yüklü değil de hemen format atarak düzelticem ama format atmak için tışlar bile kullanılamıyor mecburen hard format gerekecek yani 1.nesil telefon kullananlar yüklemesin

Valla Birşey Diyemem Ama FP1 Yüklü İse Çalışması Lazımdı (Metinin Yazdığına Göre) Yinede Bilgilendirme Olmuş Oldu..

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
:) bu arada telefon kapalıyken telefıon hafızası içindeki dosyalara erişebileceğimiz bir porgram varmı ?

ismailnayir

Kapalı Hesap
kaçkez verildi?

asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
Metin MF

Metin MF

Üye
Gerçekten çalıştı bekleyin foto atayım

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
akifd

akifd

Üye
rahmet olsun bu zamana kadar neredeydin kardeş fp1 süper oldu valla çok teşekkür ederim bende resim koymak isterdim ama ÇOK anlamıyorum genelde hep hazıra alıştık bunu heryerde paylaş bence herkes faydalansın çok teşekkür

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rahmet olsun bu zamana kadar neredeydin kardeş fp1 süper oldu valla çok teşekkür ederim bende resim koymak isterdim ama ÇOK anlamıyorum genelde hep hazıra alıştık bunu heryerde paylaş bence herkes faydalansın çok teşekkür

FP1 İçin Birkaç Konu Gördüm Forumda Siz Denk Gelmemişsiniz.. Yinede Teşekkürler..

akifd

akifd

Üye
evet var ama kimine baktım simge büyük olayı var kimi yazı tipi olayı tam olarak güvenipte yüklemedim ilk senin paylaşımı yükledim çok memnunum şimdi teşekkür

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet var ama kimine baktım simge büyük olayı var kimi yazı tipi olayı tam olarak güvenipte yüklemedim ilk senin paylaşımı yükledim çok memnunum şimdi teşekkür

Bazı Simgelerin Büyük Olması Fark Ettiğim Widget Simgeleri Aslında, :rica:

TrBelle

TrBelle

Üye
kardeşim bende fp2 kullanıyorum.dosyaları C/Sys/BİN e atın diyorsunda bende sysin içinde bin yok :) napcam

TrBelle

TrBelle

Üye
bi deniyelim teşekkürler :)

emreli01

emreli01

Üye
ya arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin olur büyük ihtimal gibi fp1 ve fp2 için yapılmış birşey diğerlerinde teli hard format veya flash atmadan düzeltilmiyor !! Ekran gidiyor hiç bir tuş aktif olmuyor o yüzden fp1 ve fp2 dışı sistemler yüklemesin !!

Alperen Şuayb

Üye
ya arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin olur büyük ihtimal gibi fp1 ve fp2 için yapılmış birşey diğerlerinde teli hard format veya flash atmadan düzeltilmiyor !! Ekran gidiyor hiç bir tuş aktif olmuyor o yüzden fp1 ve fp2 dışı sistemler yüklemesin !!

ultraslan_66 Zaten Yüklenmiyor Yazmış

- - - Eklendi - - -

Paylaşım İçin :tşk: Mesut Kardeşim

ByZalimAyrilik

Üye
​kardeş sys dosyasının içi gözükmüyorki :/

By-HaCk

By-HaCk

Üye
Teşeküürler

Üst Alt