Samsung U600 Için Biribirinden Güzel Oyunların Olduğu Bir Sayfa !..

Sponsorlu Bağlantılar

BaronMorte

Üye
beyler site güzel konu güzel ellerinize de sağlık hatta amaç teşekkürse TEŞEKKÜRLER...ama arkadaslardan bazılarının dedii gibi 10 tane oyun indirdim zamanıma da yazık kimsede açıklamamış bizim bildiğimiz oyun ykleme jar jad olayıdır ama bunun içinde bir sürü dosya war tek acıklama bir arkadastan gelmiş:

açma onu öle at die mantksız geldi ama yaptım tabiiki olmadı...denileni yap yazmışsınız heryere o da ok ama nerde bu söylenen,denilen yardım bekleyen cok arkadasımız war belki sorun bizdedir ama 10 kelime ile yardım etmek bu kadar zor olmasa gerek teşekkür ederim...

burakgenc

burakgenc

Üye
saol kardes güsel site

Ozan

Ozan

Admin
beyler site güzel konu güzel ellerinize de sağlık hatta amaç teşekkürse TEŞEKKÜRLER...ama arkadaslardan bazılarının dedii gibi 10 tane oyun indirdim zamanıma da yazık kimsede açıklamamış bizim bildiğimiz oyun ykleme jar jad olayıdır ama bunun içinde bir sürü dosya war tek acıklama bir arkadastan gelmiş:

açma onu öle at die mantksız geldi ama yaptım tabiiki olmadı...denileni yap yazmışsınız heryere o da ok ama nerde bu söylenen,denilen yardım bekleyen cok arkadasımız war belki sorun bizdedir ama 10 kelime ile yardım etmek bu kadar zor olmasa gerek teşekkür ederim...

Yükleme Talimatları
:oke:

izmir_3523

Üye
Samsung E250 Oyunlar Lazim

HUSAM22

Üye
arkadaşlar herkese selam
sitenizin yeni üyesiyim U600 kullanıyorum bilgi paylaşımlarından dolayı teşekkürler

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah Yorumlariniz Icin Saolun Arkadaslar

martii

Üye
yüklemeyi deniycem inşallah başarırım :)

muffish

Üye
Sagolun paylasım icin..

cawrash

Üye
Teşekkürler Hocamm

ova

ova

Üye
süpeeerrrr:oke: ben spiderman'i yükledim :))

sdasdasdas

saol saol saoll

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah Saolun Arkadaşlar :good:

Maxicep Maxipaylaşım :cool

:maxicep:

FB_SERKAN_06

Üye
tskler arkadasss

com_angel

com_angel

Üye
teşekkürler emeğine sağlık paylaşım çok süper

oyaumut

Üye
çok teşekkürler iki gündür bunu arıyorum:@:oke:

semih_adak

Üye
arkadaslar oyunu ındırdım ama dedıgınız jad dosyası ındırdıgım rar lı dosyanın ıcı nde yok ayrıntılı bı bıcımde anlatırmısınız beklıyorum

polat_ketur_76

Üye
emeğe saygı beyler

mrt03

Üye
saol birader ama bilgisayarım bir türlü tel.'i görmüyo pc studio yu yükledim usb'yi taktım 5 dk tel'i aradı ama bulamadı:(:(:(:(

Üst Alt