Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S ve S2 de denendi :) Real Racing 2 v000594 ( Online Mod ) Offline Mod eklendi :)
kardeş onlıne modda ındırdım sd yı sonra offlıne nı kurdum lısans sorunu cıktı tekrar onlıne yukledım tekrar 800mbtı ındırmeye basladı sorun nedir anlamadım başka yolu yokmu bunun
kardeş onlıne modda ındırdım sd yı sonra offlıne nı kurdum lısans sorunu cıktı tekrar onlıne yukledım tekrar 800mbtı ındırmeye basladı sorun nedir anlamadım başka yolu yokmu bunun
dostum herkes birşey söylemiş çok karışmış ya şunu baştan bi düzgün anlatsan? iki aydır indiremiyorum bu oyunu
- - - Eklendi - - -
dostum Allah razı olsun ya çalıştı
Haldir16
Üye
arkadaşlar merhaba s3 de oyun açılıyor fakat ne zaman yarışa girmeye çalışsam oyundan atıyor yani oyunun menüsü filan çok güzel çalışıyor ama yarış kısmında sıkıntı var. Burdaki offline mod olan apk yı indirdim. sd data yı da wifi den çekmiştim önceden onun da boyutu 2.3 gb. Yardımcı olabilirmisiniz?
arkadaşlar merhaba s3 de oyun açılıyor fakat ne zaman yarışa girmeye çalışsam oyundan atıyor yani oyunun menüsü filan çok güzel çalışıyor ama yarış kısmında sıkıntı var. Burdaki offline mod olan apk yı indirdim. sd data yı da wifi den çekmiştim önceden onun da boyutu 2.3 gb. Yardımcı olabilirmisiniz?
Benim de xperia u var s3le aynı gpu su oldugu halde aynı hata bendede var yarışa girecekken atıyo
gencmobil
Üye
arkadaşlar oyunu henüz kurdum.. online mod muş.. sonra offline attım üzerine. merak ettiğim nokta acaba online ile offline arasında ne fark var? sanırım multiplayer oyun oynanmıyor..
arkadaşlar oyunu henüz kurdum.. online mod muş.. sonra offline attım üzerine. merak ettiğim nokta acaba online ile offline arasında ne fark var? sanırım multiplayer oyun oynanmıyor..
ya arkadaşlar canımsınız daha bugün gittim arkadaşın yanına oyunu kurdum meğer onlineymiş bende demin geldim offline ye kurdum açıldı ya ne zamandandır oyunu yüklemeye çalışıyorum s3 mini bunu kim paylaştıysa canı yürekten teşkler iyiki bu siteye üye olmuşum ya