Galaxy S ve S2 de denendi :) Real Racing 2 v000594 ( Online Mod ) Offline Mod eklendi :)

Sponsorlu Bağlantılar

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
paylaşım için teşekkür ederim...

kadir3831

kadir3831

Üye
kardeş onlıne modda ındırdım sd yı sonra offlıne nı kurdum lısans sorunu cıktı tekrar onlıne yukledım tekrar 800mbtı ındırmeye basladı sorun nedir anlamadım başka yolu yokmu bunun

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
kardeş onlıne modda ındırdım sd yı sonra offlıne nı kurdum lısans sorunu cıktı tekrar onlıne yukledım tekrar 800mbtı ındırmeye basladı sorun nedir anlamadım başka yolu yokmu bunun
Sd dosyası telefon belleğinizde mevcut ise offline apk yı denemeyebilirsiniz.Sorun yarattığı için Offline apk yı kaldırdım.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Offline da sorun yok benim :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;5125274' Alıntı:
Offline da sorun yok benim :D
Bende de sorun oldu sen internet bağlantını kestin dimi denerken :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Paylaşım için teşekkrüler :) Tablet ekranında biraz kötü görünse de telefonların ekranında çok güzel görünen akıcı bir oyun :)

AYNA

AYNA

Üye
oyunu kurdum ancak lisans almıyor offine kurdum.klasörün içinde hangi dosya sd dosyası bulamıyorum klasörün boyutu 2.3 gb arakdaşlar ?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
oyunu kurdum ancak lisans almıyor offine kurdum.klasörün içinde hangi dosya sd dosyası bulamıyorum klasörün boyutu 2.3 gb arakdaşlar ?
Nasıl yani ? Apk yı attın mı ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Sağol kardeşim.

melgklay1

Üye
dostum herkes birşey söylemiş çok karışmış ya şunu baştan bi düzgün anlatsan? iki aydır indiremiyorum bu oyunu

- - - Eklendi - - -

dostum Allah razı olsun ya çalıştı

Haldir16

Üye
arkadaşlar merhaba s3 de oyun açılıyor fakat ne zaman yarışa girmeye çalışsam oyundan atıyor yani oyunun menüsü filan çok güzel çalışıyor ama yarış kısmında sıkıntı var. Burdaki offline mod olan apk yı indirdim. sd data yı da wifi den çekmiştim önceden onun da boyutu 2.3 gb. Yardımcı olabilirmisiniz?

Rookie66

Rookie66

Üye
arkadaşlar merhaba s3 de oyun açılıyor fakat ne zaman yarışa girmeye çalışsam oyundan atıyor yani oyunun menüsü filan çok güzel çalışıyor ama yarış kısmında sıkıntı var. Burdaki offline mod olan apk yı indirdim. sd data yı da wifi den çekmiştim önceden onun da boyutu 2.3 gb. Yardımcı olabilirmisiniz?

Benim de xperia u var s3le aynı gpu su oldugu halde aynı hata bendede var yarışa girecekken atıyo :(

gencmobil

Üye
arkadaşlar oyunu henüz kurdum.. online mod muş.. sonra offline attım üzerine. merak ettiğim nokta acaba online ile offline arasında ne fark var? sanırım multiplayer oyun oynanmıyor..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar oyunu henüz kurdum.. online mod muş.. sonra offline attım üzerine. merak ettiğim nokta acaba online ile offline arasında ne fark var? sanırım multiplayer oyun oynanmıyor..
Netsiz oynayabilsin.

doktorum21

Üye
ya arkadaşlar canımsınız daha bugün gittim arkadaşın yanına oyunu kurdum meğer onlineymiş bende demin geldim offline ye kurdum açıldı ya ne zamandandır oyunu yüklemeye çalışıyorum s3 mini bunu kim paylaştıysa canı yürekten teşkler :aha: iyiki bu siteye üye olmuşum ya :alkis:tşk:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Üst Alt