Xperia Neo V yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fuko08

fuko08

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo V yardım
alalı bi kaç ay oldu hiç bi şikayetim yoktu. ta ki ics güncelleyene kadar. tek istediğim orijinal gingerbread a dönmek garantiden çıkması önemli değil. derleme numarası suan 4.1.B.0.431. 2.3.4 te 4.0.2.A.0.62ydi 2.3.4 stock romunu arıyorum. bir de çoğu neo V ve arc S in hepsine 4.1.B.0.587 firmware güncellemesi geldi benimkinde neden yok? belki istediğim sonucu onda elde ederim gb ye dönmeme gerek kalmaz. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

bu işlerden çok anlamam ama custom romlar var galiba neo V de hangisi en stabil? birde rom yüklemenin donanımsal açıdan riskleri nedir? mesela anakart yanabilir mi?

droidçi

droidçi

Üye
gbye dönene kadar custom ics rom yükle

hunter41

hunter41

Üye
alalı bi kaç ay oldu hiç bi şikayetim yoktu. ta ki ics güncelleyene kadar. tek istediğim orijinal gingerbread a dönmek garantiden çıkması önemli değil. derleme numarası suan 4.1.B.0.431. 2.3.4 te 4.0.2.A.0.62ydi 2.3.4 stock romunu arıyorum. bir de çoğu neo V ve arc S in hepsine 4.1.B.0.587 firmware güncellemesi geldi benimkinde neden yok? belki istediğim sonucu onda elde ederim gb ye dönmeme gerek kalmaz. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

bu işlerden çok anlamam ama custom romlar var galiba neo V de hangisi en stabil? birde rom yüklemenin donanımsal açıdan riskleri nedir? mesela anakart yanabilir mi?

eğer rom atmayı bilmıyorsan deneme yanlıs bı hamle ıle telefonunu acamayabılırsın.Telefoncuya götür 30 40 lira arası fiyatta orjinal romunu yüklüyorlar

fuko08

fuko08

Üye
    Konu Sahibi
:D riskli gerçektende. rootlasam sorunumu halleder mi sence? 3d oyunlarda sık olmasada kasmalar oluyor çünkü boş ram lazım.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

eğer rom atmayı bilmıyorsan deneme yanlıs bı hamle ıle telefonunu acamayabılırsın.Telefoncuya götür 30 40 lira arası fiyatta orjinal romunu yüklüyorlar

2 dk lık is icin telefoncuya 50 lira bayilsin oyle mi hih :zzz:

Bekle kardesim ben anlatacagim

hunter41

hunter41

Üye
oleytoo

oleytoo

Üye
.587 güncellemesi bugün türkiye'ye geldi...İcs'de rootsuz performansı yükseltmen için kullanmadığın uygulamaların birçoğunu devre dışı bırakman gerek

fuko08

fuko08

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce denedim ama beceremedim inşallah yardımınla bu sefer rootlarim. Ya bu linux hep mi gıcık? :D evet bi çok uygulamayı bıraktım zaten.

alihan86

Üye
Dostum Rom Atmanın- Yada Root Yapmak ile hiç bir telefon bozulmaz , bazı kafası boş insanlar anlamadığı işlerle uğraşıyor
bozuyor sonrada saçma sapan şeyler söylüyorlar. Bende Xperia Neo V Kullanıyorum.
Bana Mail Atarsan en ince ayrıntısına kadar yardımcı olurum [email protected]

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
.587 güncellemesi bugün türkiye'ye geldi...İcs'de rootsuz performansı yükseltmen için kullanmadığın uygulamaların birçoğunu devre dışı bırakman gerek

. 587 de kasma düzelmesi mi

fuko08

fuko08

Üye
    Konu Sahibi
evet cidden de boş ram 20 mb arttı

droidçi

droidçi

Üye

reşo bi türlü inmiyor yazıulım pc companionda bende mi sorun acaba

crismax

crismax

Üye
arkadaşlar ben yeni güncelleme yi yukledim gayet stabil ics yi sevmeye başladım inanin sinirden telefonu kıracak hale gelmiştim o donmalarin hepsi kalkmış rehber olsun menü olsun yağ gibi tavsiye ederim ben de ilk başta tereddüt etmiştim ki ics ve gb kullanmıştım tam gb tamam dedim bu yeni çıkan guncellemeyi duyunca bir deneyelim dedim sonuç müthiş mutlaka deneyin hem cihazının benchmark yüzdeleri de arttı :-)

fuko08

fuko08

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdir forumdan buğra abininde yardımıyla gb surumune döndüm. Ayrıca rootladim telefon uçak gibi suan

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
arkadaşlar root yaptığınızda telefonun wireless ile internet paylaşımi çalışıyormu

fuko08

fuko08

Üye
    Konu Sahibi
Evet değişen bisey olmuyor. Hatta wifikill programıyla bağlandığın agdaki diyer cihazları engelleyebilirsin

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
benim soruma nden kimse cevap vermiyor yazdıklarım gözüküyor mu ?

fuko08

fuko08

Üye
    Konu Sahibi
Verdimya gardaş. Rootlıyınca telefonun biseyi eksilmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt