Sonunda. :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

Şudur ki resmiyet her zaman gerekli imiş Bayan.

İki yakın arkadaşın resmi konuşması ne kadar saçma. Yanılıyor muyum? Sana göre yakınsak hala tabii. Bir bayandan "özür dilerim" kelimesini duydun ve hala affetmedin. Keşke bilerek yapmış olduğum bir şey olsaydı..

-efşan

-efşan

Üye

İki yakın arkadaşın resmi konuşması ne kadar saçma. Yanılıyor muyum? Sana göre yakınsak hala tabii. Bir bayandan "özür dilerim" kelimesini duydun ve hala affetmedin. Keşke bilerek yapmış olduğum bir şey olsaydı..
Söylediğim gibi ortada affedilecek bir hata yok. Kaldı ki affetmek insanlara mahsus bir şey de değil. Size ''özür dilerim'' kelimesini kullandırttığım için ben özür dilerim asıl. Şunu da belirteyim son olarak ne siz tarafından ne de ben tarafından yapılan bir hata yok Bayan. Ve uzatılacak bir konu da yok. Bırakalım da kervan yürüsün, değil mi?
İyi Forumlar.

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

Söylediğim gibi ortada affedilecek bir hata yok. Kaldı ki affetmek insanlara mahsus bir şey de değil. Size ''özür dilerim'' kelimesini kullandırttığım için ben özür dilerim asıl. Şunu da belirteyim son olarak ne siz tarafından ne de ben tarafından yapılan bir hata yok Bayan. Ve uzatılacak bir konu da yok. Bırakalım da kervan yürüsün, değil mi?
İyi Forumlar.

Peki...

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun erkek sanılıp aslında kız olan, canı sıkılınca saç rengini değiştiren metalci üye kardeş

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gecmiş olsun ezgi umarim tekrar boyle yanliş anlamalar yaşamazsin. Tekrar hoşgeldin.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hoşgeldin.

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Hoşgeldin :D

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Hoşbuldum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...