Dungeon Hunter 3 HD Powervr

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
Sipariş geldi :D

Sd data (TinTin)

Apk geliyor :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
datalar iniyor :eller:

PriZm

PriZm

Üye
APK: (Dungeon Hunter 3 PowerVR)

PriZm

PriZm

Üye
duuuuuuuur indirme :s

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ali çok teşekkür ederim kardeşim,büyük zahmet verdim sana da o kadar uğraştın eline emeğine sağlık. Bunu bir konu yap istersen çünkü linkler hiçbir yerde yok :)

- - - Eklendi - - -

noldu :S

PriZm

PriZm

Üye
Apk yi indir ama datayı indirme.anca upload ettikten sonra fark ettimki tintin'in datasını upload etmişim :s:vur:vur:vur:vur:vur:vur

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uuups, tthm yazıyor zaten :hmmm

PriZm

PriZm

Üye
Telefonda hafıza kalmamıştı.bende geçici olarak tintin'in data dosyasını masaüstüne kopyalamıştım.daha sonra telefondan dungeon hunterı indirdim.onuda ama masaüstüne kopyaladım. dungeon hunter yerine tintin'i rar dosyasına koymuşum.hay kafama bee:vur

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonda hafıza kalmamıştı.bende geçici olarak tintin'in data dosyasını masaüstüne kopyalamıştım.daha sonra telefondan dungeon hunterı indirdim.onuda ama masaüstüne kopyaladım. dungeon hunter yerine tintin'i rar dosyasına koymuşum.hay kafama bee:vur

tamam sakin ol istersen yarın atarsın ya da müsait olduğun başka bir zaman :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamamdır yarına kısmetse :)

PriZm

PriZm

Üye
sanırım APK üzerinden indirme işe yaramadı :) Sd data 25 dakika~ sonra geliyor :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
apk üzerinden indirmeyi deneyemiyorum çünkü oyun lisans hatası veriyor açılmıyor.. Lucky patcherla lisansı kapattım bu seferde sağ alt köşede bi Gameloft logosu geliyor sonra ekranda yuvarlak dönüyor sürekli böyle oluyor anlamadım gitti :S

PriZm

PriZm

Üye
apk üzerinden indirmeyi deneyemiyorum çünkü oyun lisans hatası veriyor açılmıyor.. Lucky patcherla lisansı kapattım bu seferde sağ alt köşede bi Gameloft logosu geliyor sonra ekranda yuvarlak dönüyor sürekli böyle oluyor anlamadım gitti :S
lisans hatası vermez aslında.çünkü oyun bedava.ama play store yüklü değilse bazen böyle hatalar verebiliyor.

o logodan sonra açılmamasının nedeni sd datanın olmaması :)

PriZm

PriZm

Üye
bu sefer geldi :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam o zaman data gelsin de oynayalım :eller: :) Birde asphalt7 nin datasını da atıyorum ama checking license diyip atıyor oyundan onun çözümü var mı Ali?

- - - Eklendi - - -

downloading :pc:

- - - Eklendi - - -

:tşk: Ali çok makbule geçti bir de şu asphalt7 yi çözersek :D

PriZm

PriZm

Üye
tamam o zaman data gelsin de oynayalım :eller: :) Birde asphalt7 nin datasını da atıyorum ama checking license diyip atıyor oyundan onun çözümü var mı Ali?

- - - Eklendi - - -

downloading :pc:

- - - Eklendi - - -

:tşk: Ali çok makbule geçti bir de şu asphalt7 yi çözersek :D

Asphalt 7 data da geliyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt