N9 mu Galaxy W mu

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
N9 un kamerası 8 Megapiksel ayrıca carl zeiss lensi var.

avcitalip

avcitalip

Üye
n9 tabiki dalgamı geçiyorsun kardeşim her yönüyle üstün ama dersinki ben oyun oynayacam program kuracam falan n9'larda nitroid diye birşey var custom rom şeklinde android yükleniyor ama ben onu yükleyemem orijinal android olsun dersen wonder :oke:

n9'un wonder'a karşı üstünlüğü saymakla bitmez + n9 s2 ile falan kapışabilecek güçte bir telefon :oke:

- - - Eklendi - - -

N9 un kamerası 8 Megapiksel ayrıca carl zeiss lensi var.

cam gibi çekiyor :evet: biliyorum babamın n9'undan

- - - Eklendi - - -

w nun kamerası nasıl iyi?

5 MP'ye göre iyi ama bir Carl Zeiss olamaz yani :D

saruman_me

saruman_me

Üye
her türlü n9

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Android'i Hic Sevmeme Ragmen Nokia N9'a Android Yuklenebilir Olmasi Bir Avantaj ..

N9 Al Derim .. ;]

caglar b

caglar b

Üye
ya n9 un sıfırı 1000 tl civarı,wonder 650-750 arası bu iki telefon birbiriyle karşılaştırılamaz. bir kere n9 un malzeme kalitesi ve ekranı wonder ile kıyaslanamaz

avcitalip

avcitalip

Üye
ya n9 un sıfırı 1000 tl civarı,wonder 650-750 arası bu iki telefon birbiriyle karşılaştırılamaz. bir kere n9 un malzeme kalitesi ve ekranı wonder ile kıyaslanamaz

800 TL'ye biryerde vardı en son n9,malzeme kalitesi tabiki karşılaştıramaz Nokia'dan bahsediyoruz burada :evet:

yeauw

yeauw

Üye
kasa yapısı bile n9 almak için iyi bi sebep :D n9 öneririm :D

15097

15097

Üye
Nokia N9. Ama illaha android istersen N9'a da Android 4.1 JB kurulabiliyor.Yani N9 :evet:

avcitalip

avcitalip

Üye
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
artık yavaştaan android oyunları oynanabiliyor n9 da

15097

15097

Üye
[ENGİN];5403772' Alıntı:
artık yavaştaan android oyunları oynanabiliyor n9 da
gayette iyi oynatıyor hemde.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Engin Abinin bahsettiği nitdroid kurmadan N9 da android oyunları oynanabiliyor,MeeGo üzerinden.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
15097

15097

Üye
bak bu iyiymiş :)

Üst Alt