arkadaslar androidde yeniyim bakabılırmısınız..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar androidde yeniyim bakabılırmısınız..
selamünaleyküm..
Arkadaslar daha once nokıa e7 kullanıyordum takı bugune kadar galaxy s2 aldım anlayacagınız androıdde yenıyım. Bu sıtede s^3 te vakıt gecırıyordum sımdı ınş. Bu foru da androidde vakıt gecırecegım.

Galaxy s2 kullanan veya androıdle ılgılı püf noktalar yazabılırmısınız ..anlayacagınız androıde yenı gecen bırı ne yapmalı telefon kullanımında veya nelerı yapmamalı..

Örnegın symbıan kullanan arkadaslar cok ıyı bılır hack dıye bır dava vardı androıdde nasıl.. Uygulama veya oyun yukleme tema yukleme nasıl .. Kusura bakmayın vaktınızı alacam ama androıdde cok yenı oldıgum ıcın hıc bır bılgım yok telefon elıme yarın gececek zaten yenı gelen 4 sıstem yuklenecek.

Kerim.

Kerim.

Üye
oyun yuklemek oyuna gore degisir(market disi icin).tema ise tavsiyem nemus launcher yukle.onda butun go launcher temalarini kullanabiliyorsun.internet icin opera mobile,muzik icin poweramp falan yukle.dosya yoneticisi olarak es file,antivirus olarak dr web tavsiyem.ilk aklima gelen bunlar.

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
oyun yuklemek oyuna gore degisir(market disi icin).tema ise tavsiyem nemus launcher yukle.onda butun go launcher temalarini kullanabiliyorsun.internet icin opera mobile,muzik icin poweramp falan yukle.dosya yoneticisi olarak es file,antivirus olarak dr web tavsiyem.ilk aklima gelen bunlar.

cok tesekkur ettım lutfen aklınıza gelebılecek en ufak bılgılerı yazın da cahıl kalmayım.. :)

opera mını ..opera mobıleden daha hızlı degılmı..

Kerim.

Kerim.

Üye
cok tesekkur ettım lutfen aklınıza gelebılecek en ufak bılgılerı yazın da cahıl kalmayım.. :)

opera mını ..opera mobıleden daha hızlı degılmı..

opera mobile cok iyi.ozellikle pc gorunumlu sitelerde cok guzel calisiyor.opera miniyi sevmiyorum ben.

- - - Eklendi - - -

youtube,facebook,whatsapp gibi uygulamalarida indirebilirsin.

navti

navti

Üye
hack dedigin islem androidde root oluyor.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
avcitalip

avcitalip

Üye
Öncelikle Aleyküm Selam :) arayüzünü kafana göre kişiselleştir oyunları falan apkmania.co adresinden bedavaya indirip telefonuna at ve oradan doğru kur,Symbiandaki Hackin karşılığı Android'de root,root edersen telefonunu bir çok fazladan özelliğe sahip olabilirsin mesela blackmart diye bir program var uygulamanı gidiyorsun google play'den beğeniyorsun ondan sonra google playden çıkıp blackmart a giriyorsun orada programı arıyorsun ve ücretli sürümünü oradan bedavaya indiriyorsun root olunca telefon garanti dışı kalır bunuda ekliyim,eğer telefonum hızdan uçsun falan dersen CM10 4.2.1 diye bir Rom var tereyağında kayarmış gibi oluyor telefon daha sonra takıldığın yer olursa sor :) bu arada s2'nin inşallah GT-I9100 modelini almışsındır sonunda G harfi falan yoktur inşallah :evet:

- - - Eklendi - - -

opera mobile cok iyi.ozellikle pc gorunumlu sitelerde cok guzel calisiyor.opera miniyi sevmiyorum ben.

- - - Eklendi - - -

whatsapp'ı pek kullanan yok onun yerine skype daha kullanışlı bence :evet: forumda gezinmek için Tapatalk birebirdir zaten :evet: :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Öncelikle Aleyküm Selam :) arayüzünü kafana göre kişiselleştir oyunları falan apkmania.co adresinden bedavaya indirip telefonuna at ve oradan doğru kur,Symbiandaki Hackin karşılığı Android'de root,root edersen telefonunu bir çok fazladan özelliğe sahip olabilirsin mesela blackmart diye bir program var uygulamanı gidiyorsun google play'den beğeniyorsun ondan sonra google playden çıkıp blackmart a giriyorsun orada programı arıyorsun ve ücretli sürümünü oradan bedavaya indiriyorsun root olunca telefon garanti dışı kalır bunuda ekliyim,eğer telefonum hızdan uçsun falan dersen CM10 4.2.1 diye bir Rom var tereyağında kayarmış gibi oluyor telefon daha sonra takıldığın yer olursa sor :) bu arada s2'nin inşallah GT-I9100 modelini almışsındır sonunda G harfi falan yoktur inşallah :evet:

- - - Eklendi - - -

whatsapp'ı pek kullanan yok onun yerine skype daha kullanışlı bence :evet: forumda gezinmek için Tapatalk birebirdir zaten :evet: :)

whatsapp'i kullanan yok mu:oha:

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

arkadaslar tek tek tesekkurler bu arada dostum root işini senle bı ara konusalım :) sonunda g olan ne oluyor olmayan ne oluyor :D yanı fark ne buyuk ıhtımalle yok. Veya olup olmadıgını nereden ogrenıyoz telefonun arkasında yazarmı suan elımde degıl yarın alacam.

avcitalip

avcitalip

Üye
arkadaslar tek tek tesekkurler bu arada dostum root işini senle bı ara konusalım :) sonunda g olan ne oluyor olmayan ne oluyor :D yanı fark ne buyuk ıhtımalle yok. Veya olup olmadıgını nereden ogrenıyoz telefonun arkasında yazarmı suan elımde degıl yarın alacam.

iyiki almamışsın diyelim ozaman :) gold'dan al alacaksan oradan daha ucuz veren yok diye biliyorum + sonunda G olan farklı bir s2 modeli kasa itibariyle bir farkı yok donanım olarak var :oke: bunu kutusunun üzerindeki model numarasından anlayabilirsin kutusunun üzerinde GT-I9100G yazarsa alma GT-I9100 yazarsa al :oke:

- - - Eklendi - - -

whatsapp'i kullanan yok mu:oha:

ya illaki vardırda benim tanıdıklarımda kullanan yok :evet:

Kerim.

Kerim.

Üye

iyiki almamışsın diyelim ozaman :) gold'dan al alacaksan oradan daha ucuz veren yok diye biliyorum + sonunda G olan farklı bir s2 modeli kasa itibariyle bir farkı yok donanım olarak var :oke: bunu kutusunun üzerindeki model numarasından anlayabilirsin kutusunun üzerinde GT-I9100G yazarsa alma GT-I9100 yazarsa al :oke:

- - - Eklendi - - -

ya illaki vardırda benim tanıdıklarımda kullanan yok :evet:

tabi o da var:hmmm

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

- - - Eklendi - - -

Bence dolphin browser hd ikisinden de çok çok iyi hem flash desteği de var dolphinde

alaStar

alaStar

Üye
Bence dolphin browser hd ikisinden de çok çok iyi hem flash desteği de var dolphinde

flash desteği operq mobilede de var

ben hem mobile i hem mini yi yükledim wifi kullanırken mobile mobil veri ile bağlanırken de mini kullanıyorum :ehe

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Dolphini denemeni tavsiye ederim

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
telefon i9100 ..iyisi tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...