Lutfen yadim edin iphone 4 sarjim bitiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Lutfen yadim edin iphone 4 sarjim bitiyor
İphone 4 sarjim cabuk bitiyor lutfen yardim not teli kullanmadan bitiyor

15097

15097

Üye
Sürümün kaç?

zaza

zaza

Üye
Hasan! ciddimisin :D Kullanmadan nasıl bitiyorsa? Hangi sürümde olursan ol kullanmadan bitmez ya batarya ile ilgili sorunun vardır ya da yazılım ile ilgilidir. Belkide kapatmadığın uygulamalar arka planda sürekli çalışıyor ve aşırı şarj yiyordur ki arka planda ne kadar şarj tüketebilirler ki?

Neyse restore et devam ederse sorun; arka planda ki uygulamaları sürekli kapalı tut(home yani ekranın altında ki tuşa hızlıca iki defa basıp altta çıkan ekranda uygulamanın üzerine basılı tut kırmızı içerisinde çizgi olan yuvarlak'a tıkla kapanır) hala sorun devam ediyorsa servise gönder...

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Hasan! ciddimisin :D Kullanmadan nasıl bitiyorsa? Hangi sürümde olursan ol kullanmadan bitmez ya batarya ile ilgili sorunun vardır ya da yazılım ile ilgilidir. Belkide kapatmadığın uygulamalar arka planda sürekli çalışıyor ve aşırı şarj yiyordur ki arka planda ne kadar şarj tüketebilirler ki?

Neyse restore et devam ederse sorun; arka planda ki uygulamaları sürekli kapalı tut(home yani ekranın altında ki tuşa hızlıca iki defa basıp altta çıkan ekranda uygulamanın üzerine basılı tut kırmızı içerisinde çizgi olan yuvarlak'a tıkla kapanır) hala sorun devam ediyorsa servise gönder...
Gorunurde program yok acik program herzaman kapatiyorum

- - - Eklendi - - -

Surum 5.1.1

15097

15097

Üye
Restore et düzelmezse servis

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Restore et düzelmezse servis

Bildigim ayari yaptim bi yarin deneyim sarji biter mi adini bilmiyorum tam tel acikken hem acma kapama duzmesine hemde orta tusa aynanda kapat yazisi gelene kadar bAskyorum

15097

15097

Üye
yok o değil.iphone'u pc'ye bagla itunes'u aç geri yükle düğmesine tıkla 750 mb civarı bir şey indirecek :) indirme bittikten sonra yeni iphone olarak ayarla bu sayede çözülür.eğer çözülmezse pilde bir sorun vardır servise vermen gerekir.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
yok o değil.iphone'u pc'ye bagla itunes'u aç geri yükle düğmesine tıkla 750 mb civarı bir şey indirecek :) indirme bittikten sonra yeni iphone olarak ayarla bu sayede çözülür.eğer çözülmezse pilde bir sorun vardır servise vermen gerekir.

Net yok bende yani cepnet yaramaz ki indirmeye ios 6 600 mb

Symbianize

Symbianize

Üye
Telefon kapaliyken sarjin bitmeyecegini kim soyledi sana ?

Symbianize

Symbianize

Üye
Bataryan eskimistir

Apache11

Apache11

Üye
Telefon jb limi eger öyleyse bir tweak sebep olabilir..yazılımıda güncelleyince aynısını yapıyorsa arkadaşında dediği gibi servise ver

15097

15097

Üye
Battery doctor diye bir tweak var indir baterinle ilgili bilgileri al :evet: ne kadar ömrü kaldığı falan yazar hep.telefon jb liyse tabii cydiadan indiriyorsun.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Jalibrek yok

15097

15097

Üye
o zaman olmaz :D

azrock

azrock

Üye
Battery doctor diye bir tweak var indir baterinle ilgili bilgileri al :evet: ne kadar ömrü kaldığı falan yazar hep.telefon jb liyse tabii cydiadan indiriyorsun.

Battery Doctor, AppStore'da.

Ve nasıl şarj edeceğini anlatıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt