Evolve Tipi Temalar (İSTEK)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ID68

Üye
    Konu Sahibi
Evolve Tipi Temalar (İSTEK)
Arkadaşlar nokıa evolve tipi temalar arıyorum. ama icon desteği çok olacak. şuanda kullandığım nokıa evolve v2. sizinde bildiğiniz ve ya kullandığınız temalar varsa yazabilir misiniz..:good:

benighted

benighted

Üye
aynem bende evolve temasinin sadece ikonlarinin farkli oldugu bir tema ariyorum yada bu ikon degistirme isini kendimiz yapabilirmiyiz basit bir sekilde bilgisi olan arkadaslarin yardimini bekliyorum.tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: ID68
sLeepLe

sLeepLe

Üye
ikon değiştirici program var forumda ben onu kullanıyorum ikonlarını istediğiniz temayı ilk sıraya koyuyosunuz istediğiniz temayı ikinciye starta basınca ikonları değiştiriyo ama ilkinde olmuyo yaptığı temayı silip tekrar start yapmanız gerekiyo :)

• Beğen
Tepkiler: kilisli9
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]nokia carla v2 var bir de meego by fsx[/SIZE][/COLOR]

benighted

benighted

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]nokia carla v2 var bir de meego by fsx[/SIZE]

carla v2 kullaniyorum ancak ben kendim yapmak istiyorum sadece evolve temasinin ikonlarini ornegin metro temasinin ikonlari ile degistirmek gibi bunun basit bir yontemi varmi acaba.
@sLeepLe dostum programin adini soyleyebilirmisin veya link verebilirmisin
[/COLOR]

sLeepLe

sLeepLe

Üye
burdan indirebilirsin forumda bulamadım şimdi bende forumdan indirmiştim önceden. İlk boşluğa ikonlarını istediğin temayı koyucaksın mesela metronunkini istiyosan onu koy ikinci boşluğada nokia evolve temasını koy sonra start de o istediğin temaları yani metro ve evolveyi masaüstüne koy sonra start deyince biraz bekle temayı oluşturcak masaüstüne ama ilkinde ikonları tam değiştirmiyo oluşanı sil tekrar start de oluşturcak tekrar bunda ikonlar tamamen değişmiş olur :) sonra telefona yüklersin temayı ama signed olmuyo haberin olsun telefonun hackli olması lazım :)

benighted

benighted

Üye
burdan indirebilirsin forumda bulamadım şimdi bende forumdan indirmiştim önceden. İlk boşluğa ikonlarını istediğin temayı koyucaksın mesela metronunkini istiyosan onu koy ikinci boşluğada nokia evolve temasını koy sonra start de o istediğin temaları yani metro ve evolveyi masaüstüne koy sonra start deyince biraz bekle temayı oluşturcak masaüstüne ama ilkinde ikonları tam değiştirmiyo oluşanı sil tekrar start de oluşturcak tekrar bunda ikonlar tamamen değişmiş olur :) sonra telefona yüklersin temayı ama signed olmuyo haberin olsun telefonun hackli olması lazım :)

cok tesekkur ederim dostum gercekten cok makbule gecti bilgisayarim elime gectiginde hemen deneyecegim.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Ayrıca daeva112 nin revolve diye yeni çıkan teması var ve ikon desteği fazla tavsiye ederim :good:

- - - Eklendi - - -

cok tesekkur ederim dostum gercekten cok makbule gecti bilgisayarim elime gectiginde hemen deneyecegim.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Arkadaşlar nokıa evolve tipi temalar arıyorum. ama icon desteği çok olacak. şuanda kullandığım nokıa evolve v2. sizinde bildiğiniz ve ya kullandığınız temalar varsa yazabilir misiniz..:good:

ben evolve v2 nin ikonlarını daeva112 nin revolve temasındaki ikonlarla değiştirdim. Şuan bunu kullanıyorum çok hoş duruyor :oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ID68

ID68

Üye
    Konu Sahibi

ben evolve v2 nin ikonlarını daeva112 nin revolve temasındaki ikonlarla değiştirdim. Şuan bunu kullanıyorum çok hoş duruyor :oke:

teşekkürler ama yükledikten sonra uygulamaya çalıştığımda bozuk dosya diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt