YkPkY
Üye
baştan aşağı saçmalamışsın.buda demek oluyorki iyi bir symbian kullanıcısı değilsin.benimle burada symbian hakkında ahkam kesecek yeteri bilgiye ve tecrübeye sahip değilsin.bu yorumundan anca bu anlaşılır.bellenın neresı cakma anlamadm sız alısmısınz 5800 n97 kullanmaya belleye cakma dersınız belleyı kım yaptı nokıa sız telefonu anna dayken almıssınz tabı sonra belle yaramaz ben c6-01 kullanyrm belle yukleyın kurtulus40 v7 weya v8 fınal gorun belleyı anna ne ya ben cok yazılım gordum belle kdar hc hzlı dgl ben c6-01 i aldımda hen alt yazılımdaydım belle refresh i de gorduk traş adamlar hack bıle yapamyr telefon ınt de gzrkn kasyr ama ahlahtan belleye gerı dndum
E6 için geçen yıl konu açılış tarihinede baktıysan eğerki bakmamışsın belli,111.30.607 sürüm adında N8den klonlanıp ekran çözünürlüğü değiştirilip,qwerty klavye yazma dili eklenilmiş düzgün çalışmayan bir yazılım sürüldü piyasaya.ve bütün e6 kullanıcıları mağdur kaldı.bende gece gündündüz yazılım üstünde çalışma yaptım ama gideremedim.en sonunda bu yöntemi çözdüm ve paylaştım.ve yüzlerce dua aldım.senin gibi burada kimse artislik ukalalık yapmadı.bilmediğin konuları önce bi araştır öğren ondan sonra burada ahkam kes.
artı herkes belle kullanacak diye bir zorunluluk yok.kim neyi isterse neye alışkınsa kime ne rahat geliyorsa onu kullanır.nitekim herkesin kendi telefonu.................
((