Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
bellenın neresı cakma anlamadm sız alısmısınz 5800 n97 kullanmaya belleye cakma dersınız belleyı kım yaptı nokıa sız telefonu anna dayken almıssınz tabı sonra belle yaramaz ben c6-01 kullanyrm belle yukleyın kurtulus40 v7 weya v8 fınal gorun belleyı anna ne ya ben cok yazılım gordum belle kdar hc hzlı dgl ben c6-01 i aldımda hen alt yazılımdaydım belle refresh i de gorduk traş adamlar hack bıle yapamyr telefon ınt de gzrkn kasyr ama ahlahtan belleye gerı dndum
baştan aşağı saçmalamışsın.buda demek oluyorki iyi bir symbian kullanıcısı değilsin.benimle burada symbian hakkında ahkam kesecek yeteri bilgiye ve tecrübeye sahip değilsin.bu yorumundan anca bu anlaşılır.
E6 için geçen yıl konu açılış tarihinede baktıysan eğerki bakmamışsın belli,111.30.607 sürüm adında N8den klonlanıp ekran çözünürlüğü değiştirilip,qwerty klavye yazma dili eklenilmiş düzgün çalışmayan bir yazılım sürüldü piyasaya.ve bütün e6 kullanıcıları mağdur kaldı.bende gece gündündüz yazılım üstünde çalışma yaptım ama gideremedim.en sonunda bu yöntemi çözdüm ve paylaştım.ve yüzlerce dua aldım.senin gibi burada kimse artislik ukalalık yapmadı.bilmediğin konuları önce bi araştır öğren ondan sonra burada ahkam kes.
artı herkes belle kullanacak diye bir zorunluluk yok.kim neyi isterse neye alışkınsa kime ne rahat geliyorsa onu kullanır.nitekim herkesin kendi telefonu.................

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
c601'ime C6 Symbian FP2 yükledim, ama yine beğenmedim ve belleye dönmek ıstiyorum ama normal yöntemle olmuyor varmı çaresi?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
c6 ya fp2 nasıl yükledin.diğer cihazlarda göremedimde.e6 ve e7 için

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
c6 ya fp2 nasıl yükledin.diğer cihazlarda göremedimde.e6 ve e7 için

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/c6-symbian-evols-fp2-12-10-2012-a-696344.html
bunu yükledim sadece ismı Fp2

class_men39

Üye
telefon c6-01 belle refreshten belleye gerı dondum sonra annaya dondum ve basıma oyle bı hata geldıki sensor calışmıyor yanı donmuyor ne yaptıysam olmadı art format ovı suıte yukledım flahs attım ne yaptıysam sensoru gerı getıremdm sensor ayarlarıda acık ama bı turlu olmadı sorun nedır anlayan warsa 05446529865 arda kaya tskrlr

blackcemre

Üye
Nokia Belle Refresh'ten Annaya dönebilir miyiz?

blackcemre

Üye
kardeş dönemiuorum telefon açılmıyor bide şaej cihazı ışığı yanıp sönüyür

- - - Eklendi - - -

iscanizma yazılımı e7 için uyumlumu

blackcemre

Üye
yazılımı n8 için rm 596 e7 için uyumlu mu

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
uyumlu olmasına gerek yok.e6yı bile susturabiliyorsun.önemli olan susturmak.bir çok modelde dönüş yapıldı.sabırla yazdıklarımı uygula

coskunsaglam

Üye
en sona gelince failed fln die bi kutu çıkıyo çıldırcam yardım edin

racing47

Üye
Selam Güncelleme Yaparken E7 Cihazım sustu :(((

wheldown

Üye
phoenixde rm-675 yok :S

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
konudaki phoenixi kullan

wheldown

Üye
senin paylaştığını indirdim zaten rm-659 da bitiyo birde C7 nin mediafire linki kırık ilgilenirseniz sevinirim

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi

Heraklis

Üye
hocam selamlar, öncelikle uğraşın ve emeğin için teşekkürler. nokia e6 kullanıyorum refresh belle yüklü, bu sürümden annaya geri dönmek mümkünmü ve kullanım olarak hangisi daha iyidir. benim annayı kullanma şansım hiç olmadı 2. el aldım cihazı, fazla oldu ama şunuda sormadan edemeyeceğim, annayı beğenmedik tekrar belle e geri dönüş varmı, şimdiden teşekkürler kolay gelsin..

- - - Eklendi - - -

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
hocam selamlar, öncelikle uğraşın ve emeğin için teşekkürler. nokia e6 kullanıyorum refresh belle yüklü, bu sürümden annaya geri dönmek mümkünmü ve kullanım olarak hangisi daha iyidir. benim annayı kullanma şansım hiç olmadı 2. el aldım cihazı, fazla oldu ama şunuda sormadan edemeyeceğim, annayı beğenmedik tekrar belle e geri dönüş varmı, şimdiden teşekkürler kolay gelsin..

- - - Eklendi - - -
bellede kalman tavsiyemdir.her ikisinede dönüş mümkündür.
ben teşekkür ederim

Üst Alt