bertanbotan
Üye
sd kart icerikleri yuklendi indirin sd karta atip calistirinpaylasim icin tesekkurler ama internetten dosyayi indirirken hata veriyor indir miyor lutfen yardim internet baglantim duzgun ve calisiyor birincisinde tam bitiyordu hata verdi
su anda indirebilirsinizmerhaba yuklemede sorun yok ama dosyayi indirirkene tam bitiyordu ki hata verdi tomtom serverine ulasilamiyor yardimci olurmusunuz acaba tesekkurler paylasim icin
Not benim internet baglantim da bir sorun yok sadece server baglantisi saglanamiyor sonra tekrar deneyiniz diyor ve bitiyor
Var var olmaz olurmu..kardeş çok teşekkürler benim cihazın hafızası yeterli değil kurduğum tüm programları cihazın hafızasına kuruyor bunu harici sd karta nasıl kurabiliriz bir yolu varmı acaba teşekkürle
)tesekkur ettim..su anda indirebilirsiniz
)ustam biraz google amcayi arastirirsanizharitaları başka bir yere yükleyemez misiniz mediafire'ye falan
bununla indire bilirsinizustam biraz google amcayi arastirirsaniz
linkleri cevirme siteleri
cookie
premium sifre bula bilirsiniz
tomtom android sd kart
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız722 MB
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız3,32 GB
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız553 MB
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız2,63 GB
password gerekiyor. Gorilla çalışmıyor. Çalışan bir pw verebilirmisiniz?
| Vectra2 |
sd kart icerigini indip tlfona yukleyinarkadaşlar wonder i8150 ye yükledim fakat wireless bağlantı olduğu halde bağlantı yok hatası veriyor neden olabilir?