tomtom europe 1.0

Sponsorlu Bağlantılar

bertanbotan

Üye
merhaba yuklemede sorun yok ama dosyayi indirirkene tam bitiyordu ki hata verdi tomtom serverine ulasilamiyor yardimci olurmusunuz acaba tesekkurler paylasim icin
Not benim internet baglantim da bir sorun yok sadece server baglantisi saglanamiyor sonra tekrar deneyiniz diyor ve bitiyor

bertanbotan

Üye
paylasim icin tesekkurler ama internetten dosyayi indirirken hata veriyor indir miyor lutfen yardim internet baglantim duzgun ve calisiyor birincisinde tam bitiyordu hata verdi

ferhat068

Üye
    Konu Sahibi
paylasim icin tesekkurler ama internetten dosyayi indirirken hata veriyor indir miyor lutfen yardim internet baglantim duzgun ve calisiyor birincisinde tam bitiyordu hata verdi
sd kart icerikleri yuklendi indirin sd karta atip calistirin

kolay gelsin

Kara-vicdanli

Kara-vicdanli

Üye
Kardes playlastigin icin tsklr fakat linkler ucmus..
sadece uploaded.net teki mevcut oda indirmek icin suan free indirme alani yok felan diyor.
bi zahmet linkleri duzeltsen..

ferhat068

Üye
    Konu Sahibi
merhaba yuklemede sorun yok ama dosyayi indirirkene tam bitiyordu ki hata verdi tomtom serverine ulasilamiyor yardimci olurmusunuz acaba tesekkurler paylasim icin
Not benim internet baglantim da bir sorun yok sadece server baglantisi saglanamiyor sonra tekrar deneyiniz diyor ve bitiyor
su anda indirebilirsiniz

Kara-vicdanli

Kara-vicdanli

Üye
kardeş çok teşekkürler benim cihazın hafızası yeterli değil kurduğum tüm programları cihazın hafızasına kuruyor bunu harici sd karta nasıl kurabiliriz bir yolu varmı acaba teşekkürle
Var var olmaz olurmu..
hatta olmazsa olmaz denilecek kadar..
anlatacagim program forumda varmi bilmiyorum bakmadim..
arattir varsa uygularsin.

Programin ismi DirectoryBind
bu program sayesinde genel sdcardtaki ne var ne yok butun data oyun program verilerini external_sd karta yada arzu ettigin dosyaya yonlendirebiliyorsun.
mesela bende butun navigasyon programlari cepte kurulu..
ilk hetapta sdcarda kurulum yapiyorum. ardindan bu program ile external_sd karta maps dosyalarini oraya tasiyorum. bu sekilde
epey bir hafiza tasarruf ediyorum.
yani program sdcarda kurulu ama maplari external_sd kartta ...
program biraz kafa karistiracak turden ama bir kere ogrendinmi gerisi cok basit..
burda simdi program nasil calisir felan anlatacak halim yok..
foruma bakin varsa orda aciklamada koymuslardir..
sayet yoksa bi caresine bakariz.
program hakkinda bilgi edinmeden kurup kendim deneyeyim diye sakin ise baslama sonra kabahat benim basima patlamasin..
cunku yanlis bi is evdeki bulgurdan oldurur :))
dogru bilgi ile ayagina tas gelmez

- - - Eklendi - - -

su anda indirebilirsiniz
tesekkur ettim..
fakat hevesim krusagimda kaldi.
ya yukledim ardindan wifi acik olsun felan ardindan 3.31 gb indirme basladi. ve biitii.
navigasyonu calistir tusuna basiyorum , hadi bana eyvallah diyo gidiyor?
tekrar aciyorum tekrar kapaniyor sorun ne acaba ?
bi fikrin varmi

simdi herseyi tekrar sildim ve sifirdan tekrar basladim. belki indirmede eksiklik olmustur diye..
cok garip bi durum ,status barin solunda araba semboli cikiyordu ikide bir:))
tikliyorum aciliyor ekranda ,navigasyon aciliyor yaziyor ve kapaniyor.
ve tekrar status barda araba cikiyo bu sekil gelgit oynuyordum.
galiba dosya eksikligi buna sebeb. dur bakalim tekrardan basladik hayirlisi olsun.
sadece olan 3.31 gb dosyaya oldu..

danismaz61

Üye
haritaları başka bir yere yükleyemez misiniz mediafire'ye falan

ferhat068

Üye
    Konu Sahibi
Kara-vicdanli

Kara-vicdanli

Üye
Ferhat olayi cozdum.
tomtom avrupa olani yukluyordum 3.31 gb olani..
bunda sorun var.. yada indirmede bir sekilde eksiklik meydana geliyor..
eksik dosya oluncada program kendini kapatip tekrar aciyor felan filan,.
bende care ararken tomtom western europayi kurdum..
ayni sekil yukledim ve indirmeler bitti tikladim ve suan calisiyor sorun yok...
ayni durumla karsilasanlar icin en azindan bilgi almis olurlar..
tomtom europa , indirme sisteminde ya sorun var,. yada indirmelerde eksiklikler olusuyor.. haberiniz olsun kisaca..
illaki tomtom europa diyorsaniz ana sayfadaki hazir yuklenmis dosyalari indirip kullanmak kaliyor..

danismaz61

Üye
teşekkürler ferhat kardeşim ama wifi buldum ordan indirdim haritayı program gayet güzel çalışıyor s3'te teşekkürler emeğine sağlık:)

yakacı

Üye
kardeş formda vermiş olduğunuz tomtom europ sd kart dosyalarını indirdim 31 adet ve bunları rardan çıkardım sadece ana klasörlerin adı var içeriği boş yani boşuna 2 gün dosya indirdik sizden bir ricam olacak bu tomtom europu aynen igo gibi harici sd karttan okuması mümkünmü ben kurulumu yapıyorum ama harici sd karta attığım tomtom programını okumuyor internete bağlanıp oradan indirmek için bağlanıyor ve yeterli disk alanı yok 750 mb lik disk alanına ihtiyaç duyuyor fazlalıktan yokmu igo gibi harici sd karttan okutma imkanı

ntquartex

ntquartex

Üye
Hem avrupayı hem de türkiyeyi başka bir forumdan indirip kurdum.program gayet başarılı ve one xte de çözünürlük problemi olmadan çalışıyor.tek sorun kurulan haritalar fotoğraf galerisinde görünüyor. O yüzden en iyisi maalesef olamadı şimdilik kaldırdım

yakacı

Üye
kardeş tomtom fransa veya benelux devletler varmı

adamslast

Üye
tomtom android sd kart

722 MB
3,32 GB
553 MB
2,63 GB

password gerekiyor. Gorilla çalışmıyor. Çalışan bir pw verebilirmisiniz?

ferhat068

Üye
    Konu Sahibi
tomtom android sd kart

722 MB
3,32 GB
553 MB
2,63 GB

password gerekiyor. Gorilla çalışmıyor. Çalışan bir pw verebilirmisiniz?

Vectra2

pw :

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşlar wonder i8150 ye yükledim fakat wireless bağlantı olduğu halde bağlantı yok hatası veriyor neden olabilir?

Kara-vicdanli

Kara-vicdanli

Üye
Tomtom Benelux v.1.0 sdcard

apk ve harita icindedir..

Dikkat: piyasadaki tomtom v.1.0 apk dosyalari map ve kurulum dosyalari indirme iznini vermiyor.
tomtom ilac landigi icin engel cikarip dosya indirme adresini degistirmistir..
bu yuzdende menual yani kendimiz herseyi yuklememiz gerekmektedir taki uygun yeni bir ilacli cikana kadar..

sifre yoktur...
Kurulum:
Aynen uygulayin aksi taktirde calismaz..
1. 5 partli tomtomu indirin ve rar dan cikartin.
2. apk dosyasindaki tomtom.benelux.apk cepe aktar.
3. tomtom.benelux.apk yi kur ve calistir..
4. tomtom ile baglanti kurulmuyor ekrani gelsin.. ve oylece birak. (kapatma)
5. cepi pc ye bagla ve sdcard icine tomtom klasoru ac.. ve icine gir..
6. indirmis oldugunuz dosyalarin icinde com.tomtom.benelux klasoru bulunmaktadir. onu sdcard ta acmis oldugunuz..
tomtom klasorun icine kopyala.. kopyalama esnasinda cepteki tomtom halen acik duruyor olmasi lazim kapatmayin..
7. kopyalama islemi bittikten sonra. cep ekranindaki tomtomda. tekrar dene tusuna bir kere bas,ve ardindan kapat tusu ile kapat.
8. islem bitmistir. simdi tomtomu tekrar calistir ve sorunsuz acilip kuruldugunu goreceksiniz.

bu islemi butun andriod tomtom versilerinde gerceklestireceksiniz.
aksi taktirde sdcard taki tomtomu gormez.
yani once tomtomu kurup ardindan da tutup sdcard kismina tomtom acip icine com.tomtom.benelux sonra dosyalari kopyalayip
ardindan da tamam tomtomu acim dersen , program baglanti kurulmuyordan ileri gitmez..

burdaki puf nokta...
baglanti kurulmuyor ekraninda iken dosyalarin yuklenmesidir.. bu durumda tomtom sanki netten indiriyormus gibi algiliyor..
olay budur kisaca..

Not: part5 indirme bitince internet explorer block ediyor zararli olabilir dusuncesi ile(dikkate almayin)
indirme isini gerceklestirin.

linkler baska sitelerden alintidir..
bizzat kendim denedim ve sorunsuz kulllanmaktayim.

kondor22

Üye
sd card dosyalari korumali sifresi nedir bunun gorilla olmuyor

Üst Alt