İyiyim çokşükür :) Murat abiyle son 1 aydır konusuyormusun?:hmmm Sürekli niye hayırdır :)
DreaMagiC Üye codblackops2' Alıntı: İyiyim çokşükür Murat abiyle son 1 aydır konusuyormusun? Genişletmek için tıkla ... Sürekli niye hayırdır
codblackops2' Alıntı: İyiyim çokşükür Murat abiyle son 1 aydır konusuyormusun? Genişletmek için tıkla ... Sürekli niye hayırdır
DreaMagiC Üye Pondusss' Alıntı: Fatih'e selam olsun Genişletmek için tıkla ... Selamı almak bana düşer Aleyküm Selam onun vekili sayılırım
Pondusss' Alıntı: Fatih'e selam olsun Genişletmek için tıkla ... Selamı almak bana düşer Aleyküm Selam onun vekili sayılırım
MrTech Üye DreaMagiC' Alıntı: Hosbuldum Yaşar'ım nasılsın iyisindir inşallah görüşmeyeli ? Genişletmek için tıkla ... hamd olsun abi seni sormalı
DreaMagiC' Alıntı: Hosbuldum Yaşar'ım nasılsın iyisindir inşallah görüşmeyeli ? Genişletmek için tıkla ... hamd olsun abi seni sormalı
codblackops2 Üye DreaMagiC' Alıntı: Sürekli niye hayırdır Genişletmek için tıkla ... Bizi unuttuda foruma hiç girmiyor
DreaMagiC' Alıntı: Sürekli niye hayırdır Genişletmek için tıkla ... Bizi unuttuda foruma hiç girmiyor
DreaMagiC Üye codblackops2' Alıntı: Bizi unuttuda foruma hiç girmiyor Genişletmek için tıkla ... Çalışıyor kardeşim yeni işe başladı baya yoğun iletirim kendisine bu sözünü
codblackops2' Alıntı: Bizi unuttuda foruma hiç girmiyor Genişletmek için tıkla ... Çalışıyor kardeşim yeni işe başladı baya yoğun iletirim kendisine bu sözünü
doctorrr Üye DreaMagiC' Alıntı: Hoşbuldum dohtor Genişletmek için tıkla ... abi n'aptın? bugüm muhammed abiyle görüştük adam dolu yaa
DreaMagiC' Alıntı: Hoşbuldum dohtor Genişletmek için tıkla ... abi n'aptın? bugüm muhammed abiyle görüştük adam dolu yaa
codblackops2 Üye DreaMagiC' Alıntı: Çalışıyor kardeşim yeni işe başladı baya yoğun iletirim kendisine bu sözünü Genişletmek için tıkla ... Peki tamam
DreaMagiC' Alıntı: Çalışıyor kardeşim yeni işe başladı baya yoğun iletirim kendisine bu sözünü Genişletmek için tıkla ... Peki tamam
DreaMagiC Üye MrTech' Alıntı: hamd olsun abi seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kardeşim sizleri gördüm daha iyi oldum ayda yılda bir girmeye çalışıyorum buraya sizler için - - - Eklendi - - - .Doktor' Alıntı: abi n'aptın? bugüm muhammed abiyle görüştük adam dolu yaa Genişletmek için tıkla ... Ooo konuştun mu dur bi arayayım Muhammeti anlatsın ne konuştuğunuzu
MrTech' Alıntı: hamd olsun abi seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kardeşim sizleri gördüm daha iyi oldum ayda yılda bir girmeye çalışıyorum buraya sizler için - - - Eklendi - - - .Doktor' Alıntı: abi n'aptın? bugüm muhammed abiyle görüştük adam dolu yaa Genişletmek için tıkla ... Ooo konuştun mu dur bi arayayım Muhammeti anlatsın ne konuştuğunuzu
doctorrr Üye DreaMagiC' Alıntı: Çok şükür kardeşim sizleri gördüm daha iyi oldum ayda yılda bir girmeye çalışıyorum buraya sizler için - - - Eklendi - - - Ooo konuştun mu dur bi arayayım Muhammeti anlatsın ne konuştuğunuzu Genişletmek için tıkla ... ne konuşmadıkki abi 2 saate yakın akşam hava kararırken dedim abi kapatıyım eve gidecem merak etmişlerdir beni
DreaMagiC' Alıntı: Çok şükür kardeşim sizleri gördüm daha iyi oldum ayda yılda bir girmeye çalışıyorum buraya sizler için - - - Eklendi - - - Ooo konuştun mu dur bi arayayım Muhammeti anlatsın ne konuştuğunuzu Genişletmek için tıkla ... ne konuşmadıkki abi 2 saate yakın akşam hava kararırken dedim abi kapatıyım eve gidecem merak etmişlerdir beni
DreaMagiC Üye Furkan sen nasılsın arada kaynama - - - Eklendi - - - .Doktor' Alıntı: ne konuşmadıkki abi 2 saate yakın akşam hava kararırken dedim abi kapatıyım eve gidecem merak etmişlerdir beni Genişletmek için tıkla ... Muhammet öyledir ya bi başlar adamı bağlar o anlatır sen dinlersin genelde
Furkan sen nasılsın arada kaynama - - - Eklendi - - - .Doktor' Alıntı: ne konuşmadıkki abi 2 saate yakın akşam hava kararırken dedim abi kapatıyım eve gidecem merak etmişlerdir beni Genişletmek için tıkla ... Muhammet öyledir ya bi başlar adamı bağlar o anlatır sen dinlersin genelde
codblackops2 Üye .Doktor' Alıntı: abi şöyle diyim sağ kolum pert Genişletmek için tıkla ... Sağ kol mu ?