wp custom themes

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wp custom themes
Windowsphone için kapalı kaynak kodlu özelleştirilemiyor söylemlerine canlı cevap verebilmek için sizlere windowsphone7x için yapılmış custom temaları paylaşmak istedim.tabi birçogumuz bu temaları kuramayacaksınız ama bilin ki yakın zamanda kolay kurulumlu bir unlock işlemi çıktıgında telefonunuzu bu şekilde özelleştirebileceksiniz.

RESMİ KAYDEDEREK DUVAR KAGIDI OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
yav bunlar çok mu süper , bana mı öyle geliyo :ehe teşekkürler abi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Az kaldı az...
1 ay sonra bu temaların hepsi benim :eller:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lumia900 icin unlock rom ciksa romu atmanin da bir yolunu buluruz belki ama henuz cikmadi:( unlock bir wp cihaza yapilabilecek degişiklikleri siralasam nokia kendisi unlock cihaz cikarir:kop:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:D sana katiliyorum abi.lumia 800 icin olan lumia 800 downloader - Sayfa 3 konudaki son durum nedir bari biz kullanalim bi yolu varsa...

o işlem lumia710'a bootloader yukleme icin geliştirilmiş bir uygulama ayni uygulama lumia800'de teorik olarak calişir fakat xda'daki konuda verilen driver lumia710 icin o driver'in lumia800 icin olani bulunabilirse yapilabilir. Dun gece bir iki saat araştirdim. Ben bulamadim. :(

genpoker

genpoker

Üye

o işlem lumia710'a bootloader yukleme icin geliştirilmiş bir uygulama ayni uygulama lumia800'de teorik olarak calişir fakat xda'daki konuda verilen driver lumia710 icin o driver'in lumia800 icin olani bulunabilirse yapilabilir. Dun gece bir iki saat araştirdim. Ben bulamadim. :(

ben lumia 710 kullaniyorum eminim forumda başka kullanananlarda vardir eger boyle bi imkaniniz varsa bunun konusunu hazirlayabilir misiniz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben lumia 710 kullaniyorum eminim forumda başka kullanananlarda vardir eger boyle bi imkaniniz varsa bunun konusunu hazirlayabilir misiniz?

bir bakayim bugunden gecti yarin firsat bulursam yaparim.
zaten cok basit bir yöntem. Cihaz bootloader modda baglayip uygulamayi yonetici olarak caliştiriyorsun.

genpoker

genpoker

Üye

bir bakayim bugunden gecti yarin firsat bulursam yaparim.
zaten cok basit bir yöntem. Cihaz bootloader modda baglayip uygulamayi yonetici olarak caliştiriyorsun.

Abi Hem bootloader kilidini kirmayi hemde custom rom atmayi birlikte anlatirsaniz cok iyi olur cunku benim telefonun bootloader kilidi kapali malesef

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi Hem bootloader kilidini kirmayi hemde custom rom atmayi birlikte anlatirsaniz cok iyi olur cunku benim telefonun bootloader kilidi kapali malesef

zaten bahsettigin konuda sadece cihaza qualcomm bootloader yukleniyor. Yani bootloader kilidi aciliyor. Custom rom yukleme ayri bir olay ama hepsini bir konuda sirayla anlatarak tek konu uzerinden cihazi unlock yapmayi anlatmaya calişirim. Ama cok kolay olmayacak cunku deneme şansim yok.

genpoker

genpoker

Üye

zaten bahsettigin konuda sadece cihaza qualcomm bootloader yukleniyor. Yani bootloader kilidi aciliyor. Custom rom yukleme ayri bir olay ama hepsini bir konuda sirayla anlatarak tek konu uzerinden cihazi unlock yapmayi anlatmaya calişirim. Ama cok kolay olmayacak cunku deneme şansim yok.

tmm yinede denerseniz bu konuda benim gibi bilgisi olmayan arkadaşlara cok yardimci olur bu konu

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

bu driver in adi tam olarak nedir abi?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

buradan indirip rar'dan cikart dosya ismini lumia800 olarak ara

Teşekkurler abi.bişey bulursam buraya yazarim.dosya ismini derken google da lumia800 WinUSB Drivers x86 şeklindemi arıcaz? WinUSB Drivers x86 bu şekilde birsürü çıkıyor çünkü ondan sordum.ve bahsi geçen sürücü benim pc de çıktı nss pro yüklerken onuda yüklemişim zaten ama kafam karıştı :ah

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iyiymiş abi ama biraz daha geliştirilmesi gerekli :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
seninkini görmüştüm abi daha bu bölüm yeni açılmıştı o zaman :)

ELumia

ELumia

Üye
Kendi orjinal temasında %1 ihtimalle sıkılırsam ancak değiştiririm. :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bahsi gecen surucuyu aradim gun boyu ama her sonuc ayni Ve winusb drivers x86.bunun neresi l800e uyumsuz anlamadim.8779 u yuklerken bunu pc ye kurmuştum zaten ayni degilmi anlamadim gitti :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt