Omegle :D

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
En büyük benim burada, dağılın

- - - Eklendi - - -

İsmail hem şu yüzü yaptıktan sonra o kız sana zor bakar :ehe

bende bol abi ya ..... rahat ol (h) Dersaneye sınıfa girdiğim andan itibaren kızlar başlıyor zaten :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Sanki ben anlamıyorum sanıyo birisi varya harbiden bazıları saf oluyor :D bi kız 6 ders boyunca neden bacağını inadına inadına bacağıma koyarki :hmmm :D Şaka bi yana o tip kızlardan fazla hoşlanmıyorum tehlikeliler :hmmm

MrTech

MrTech

Üye

Sanki ben anlamıyorum sanıyo birisi varya harbiden bazıları saf oluyor :D bi kız 6 ders boyunca neden bacağını inadına inadına bacağıma koyarki :hmmm :D Şaka bi yana o tip kızlardan fazla hoşlanmıyorum tehlikeliler :hmmm

aman uzak dur.mazAllah şeytan yandan dürtükler falan kalır başına :hmmm

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

aman uzak dur.mazAllah şeytan yandan dürtükler falan kalır başına :hmmm
Aynen öyle :) Şeytan yapar valla uzak durmak lazım işte :D Zaten artık rahatım ya korkum yok bana gelmezler bundan sonra :D

MrTech

MrTech

Üye

Aynen öyle :) Şeytan yapar valla uzak durmak lazım işte :D Zaten artık rahatım ya korkum yok bana gelmezler bundan sonra :D

Şeytan'in ne yapacağı belli olmaz.Ha birde nefsine hakim olduktan sonra da bisi olmaz. :) naptın da kızları kaçırdın :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Şeytan'in ne yapacağı belli olmaz.Ha birde nefsine hakim olduktan sonra da bisi olmaz. :) naptın da kızları kaçırdın :D

Genç kızların yeni sevgilisi geldi işte artık bana gerek kalmadı :ehe

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
kızlar yaşıyormu :kıskıs:
bitkisel hayata girmişlerdir

Takipçi Satın Al

Üst Alt