Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
jackalmami abiyle görüştük kolum tutldu heralde sağ tarafım pert :D o değilde ne adammışsın sen abicim ya :op:

- - - Eklendi - - -

Ay dayanamıyorum ya. Ağlayacağım nerdeyse...
mevzu nedir aablıcım?

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
Cem Adrian dinliyorum

ELumia

ELumia

Üye
jackalmami abiyle görüştük kolum tutldu heralde sağ tarafım pert :D o değilde ne adammışsın sen abicim ya :op:

- - - Eklendi - - -

mevzu nedir aablıcım?

Canım öyle böyle değil çok ağır grip geçiriyorum. Başım çok kötü ağrıyor, boğazım ağrıyor, burnumun derisi soyuldu artık silmekten. Biri beni öldürsün diye kendimi atacağım yakında sokaklara.

doctorrr

doctorrr

Üye

Canım öyle böyle değil çok ağır grip geçiriyorum. Başım çok kötü ağrıyor, boğazım ağrıyor, burnumun derisi soyuldu artık silmekten. Biri beni öldürsün diye kendimi atacağım yakında sokaklara.
ıhlamur kaynat iç olmadı nane limon falan çin yağı diye bişey var aktardan al daha çabuk atlatırsın :evet:

ELumia

ELumia

Üye

ıhlamur kaynat iç olmadı nane limon falan çin yağı diye bişey var aktardan al daha çabuk atlatırsın :evet:

Ayağa kalkamıyorum ki. Kas gevşitici sağ olsun sabahtan beri elime alsam pat yere düşüyor. :ehe
Hap getirdi bizimkiler oiyi geldi.. Burun akıntım kesildi. Fakat başımı çatltacak birağrı geldi yerine. Limon kaynatayım bari. Terlersem iyileşirim. Ihlamur bir fayda göstermedi.

doctorrr

doctorrr

Üye

Ayağa kalkamıyorum ki. Kas gevşitici sağ olsun sabahtan beri elime alsam pat yere düşüyor. :ehe
Hap getirdi bizimkiler oiyi geldi.. Burun akıntım kesildi. Fakat başımı çatltacak birağrı geldi yerine. Limon kaynatayım bari. Terlersem iyileşirim. Ihlamur bir fayda göstermedi.
baş ağrısına en iyi kahve yada uyku gelir olmazsa sen biraz uyu :evet:

cukuleaks

Üye
Selam

doctorrr

doctorrr

Üye
selam sana ismail (selam sanaaa ulu manitaaa)

tempestshine

tempestshine

Üye
:box one more night ...

jackalmami

jackalmami

Üye

- - - Eklendi - - -

mevzu nedir aablıcım?

O senin adamlığın canım kardeşim :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
jackalmami

jackalmami

Üye
Evet :D

CABBAR

CABBAR

Üye

- - - Eklendi - - -

mevzu nedir aablıcım?
Ben uyarmıştım :):) Kolun tutulabilir diye

jackalmami

jackalmami

Üye
Aslında burasıda bi çeşit muhabbet konusu...

+ Ne yapıyorsun ?
- Muhabbet ediyorum.
+ Ne düşünüyorsun ?
- Soru soruldu da cevabı düşünüyorum. :ehe

- - - Eklendi - - -

Ben uyarmıştım :):) Kolun tutulabilir diye

O da aynısını demişti; " Aykut abi demişti de inanmamıştım, hakkaten doğruymuş." :d:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve CABBAR
CABBAR

CABBAR

Üye
Aslında burasıda bi çeşit muhabbet konusu...

+ Ne yapıyorsun ?
- Muhabbet ediyorum.
+ Ne düşünüyorsun ?
- Soru soruldu da cevabı düşünüyorum. :ehe

- - - Eklendi - - -

O da aynısını demişti; " Aykut abi demişti de inanmamıştım, hakkaten doğruymuş." :d:
Gökhan ne yapmış sınavı ya biliyor musun

jackalmami

jackalmami

Üye
Hiç haberim yok da sonuçlar 2 hafta sonra belli olur.

tempestshine

tempestshine

Üye

Hayranlıkla izledim :D
Chronicle filmini tekrar izleyeceğim.Çok seviyorum böyle fantastik filmleri :aha:

Üst Alt