Sizce Hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangisi
sizce hangisi???
  1. htc one v
  2. sony xperia sola
  3. samsung galaxy w
  4. samsung galaxy ace 2
  5. samsung galaxy gio
  6. sony xperia u
  7. sony xperia arc s
  8. sony xperia ray
  9. samsung galaxy ace
  10. motorola atrix
  11. ve son olarak kafama yatan samsung galaxy ace 2
  12. siralamayi karişik yaptim dikkate almayin!!!

15097

15097

Üye
ace2'yi 2 kere yazmıssın :kıskıs: bence ace2 sonra one v.sola sar değeri yüksek oldugundan alınmaz.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Ace 2 alma durumun varsa Ace 'yi oraya eklemenin anlamı yok ki :)

ANIL

ANIL

Admin
:hmmm

Kerim.

Kerim.

Üye
normalde sola ama sar degeri yuksek old. İcin ace2 diyorum

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Nasıl sola oluyor ace 2'nin ramde yüksek :hmmm ama 800 mhz dual core onun dışında ikiside NovaThor chipset kullanıyor
Optimizasyon yönünden Sola çok daha iyi.Ace 2 nin donanım gücünü düşüren tek durum bu bana göre.

Kerim.

Kerim.

Üye
Nasıl sola oluyor ace 2'nin ramde yüksek :hmmm ama 800 mhz dual core onun dışında ikiside NovaThor chipset kullanıyor

sola 1ghz cift cekirdek.ayrica 8gb dahili hafiza ve sony kalitesi.kamerasi,ekrani,tasarimi olsun.ace2nin ustunlugu sadece ram'i.ayrica performans olarak ta sola ustun.bunlardan dolayi oluyor:zzz:

- - - Eklendi - - -

cok komikmis gercekten.nerde guluncekti?:zzz:

15097

15097

Üye
sola 1ghz cift cekirdek.ayrica 8gb dahili hafiza ve sony kalitesi.kamerasi,ekrani,tasarimi olsun.ace2nin ustunlugu sadece ram'i.ayrica performans olarak ta sola ustun.bunlardan dolayi oluyor:zzz:

- - - Eklendi - - -

Saka yapiyorum kizma hemen :op:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
bne ace 2 derim... en azından 4.1 güncellemesi alacak... malesef sony 2011 cihazlarına ve solaya 4.1 vermeyecek o yizden ace 2 diyorum

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

- - - Eklendi - - -

Dahili hafızasına falan bakmadım kusura bakma haklısın :good:

15097

15097

Üye
sony neden sola gibi sari yuksek ve hafizasi az ve genisletilemeyen bir tel. uretti anlamadim :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
sony neden sola gibi sari yuksek ve hafizasi az ve genisletilemeyen bir tel. uretti anlamadim :)
Xperia Sola yükseltilebiliyor galiba 32 gb gsmarena'da öyle yazıyor. Xperia U yükseltilemiyor. Ama sar değeri nerdeyse tüm Xperia Cihazlarda var.

15097

15097

Üye
Xperia Sola yükseltilebiliyor galiba 32 gb gsmarena'da öyle yazıyor. Xperia U yükseltilemiyor. Ama sar değeri nerdeyse tüm Xperia Cihazlarda var.
1'in altında olan cihazı bi tasarım ödüllü arc s'i biliyorum :D

amcalu1

amcalu1

Üye
Arc s te guzel telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt