Android de yapamadıgınız şeyler

Sponsorlu Bağlantılar

rapxpress

rapxpress

Üye
Kablo bağlantısı olmadan cihaz yazılımını güncellemek.. Bu en büyük eksiği, kendi içinde güncelleme yapabilmeliydik bence..

aleranol

aleranol

Üye
zaten yapılmıyormu rapxpress?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ota guncelleme var diye biliyorum androidde

avcitalip

avcitalip

Üye
var var 2.3.6 Gingerbread'dan beri var bildiğim kadarıyla OTA ile güncelleme babamın s2'sini öyle güncellemiştik :)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
S3 'de Tema değiştiremiyorum ben yahu ilk android deneyimim kusuruma bakmayın lütfen :D Duvar kağıdı değişiyor ancak benim kasttettiğim temanın değişip değişmediği :)

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
S3 'de Tema değiştiremiyorum ben yahu ilk android deneyimim kusuruma bakmayın lütfen :D Duvar kağıdı değişiyor ancak benim kasttettiğim temanın değişip değişmediği :)

aynen android de tema yok diye bilyorum!! :D

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Tema olayı biraz karışık aslında varmış da nasıl anlamadım ben pek :D

aleranol

aleranol

Üye
şu temayk öğrensemmbenim işime yarayacak çünkü.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
cyanogenmodda tema tipki nokiadaki gibi ayrica baska bi yontem daha var ozel rom yukler gibi teme yuklenebiliyor ama kullanisli degil bence. cok secenegin de olmaz en rahati cm.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Root yapmadan telefona tema yükleyemiyormuyuz yahu nokia 'da ki gibi usb ile temayı telefona atsak telefondan kurma gibi birşey yok mu ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hayir ama gorunumunu degistirmek istedigin neredeyse hersey icin alternatif uygulamalar var. o da sagdan soldan topla uzun is

Why Always Me

Why Always Me

Üye
hayir ama gorunumunu degistirmek istedigin neredeyse hersey icin alternatif uygulamalar var. o da sagdan soldan topla uzun is

İyi de bir yerde okumuştum temayı telefona atıp ordan yükleme yapılıyor diye ?

aleranol

aleranol

Üye
andrıid çok uğraştıracak beni. Sanırım 15tatili bunun için ayırdılar.

mcnpl4

mcnpl4

Üye

İyi de bir yerde okumuştum temayı telefona atıp ordan yükleme yapılıyor diye ?

zip seklinde oluyo evet ama bence rom yuklemek daha iyi oyle tema bi kez denk geldi. cok da guzel degildi. yaygin bisey degil. cyanogenmod icin markette temalar var mesela indirip skldikca ayarlardan degistiriyorsun orjinal rom cok kaba

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Doğru düzgün telefon gibi kullanamadım :S Arkadaş çağrı geldiğinde "Android sistemi kapatılıyor" "Android sistemi başlatılıyor" nedir yaa :S

Üst Alt