Ekran koruyucu jelatinler ekrana zarar veriyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
parmak hareketleri kolaylasiyor mu? ben de alicam elim terleyince deli ediyo telefon yanlis yerlere giriyorum bazen tuslari algilamiyor film taksam duzelir mi
ben mat kullanıyorum. el çok güzel hareket ediyor.ama ekrani acayip soluklastiriyor.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
ben jelatin kullanmıyorum kullanmayıda düşünmüyorum,zaten gorilla glass 2 cam var en fazla kılcal çizikler olur oda önemli birşey değil yani :evet:

ona bakarsan bendede one x var. elindeki cihaz sağlam diye ona rağmen çizilmeyi önliyen 10 liralık birşeyin lafını yapmam ben :) bendede mat var elin terlide olsa yaşta olsa gayet güzel kayıyor tavsiye ederim timde 12 liraya aldım sanırım bugünde deri kılıf alıcağım 8 lira CD satan bi dükkandan geçen hafta sipariş verdiydim :D

alıcağım böyle

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
parmak hareketleri kolaylasiyor mu? ben de alicam elim terleyince deli ediyo telefon yanlis yerlere giriyorum bazen tuslari algilamiyor film taksam duzelir mi

Evet kardeşim mat ekran koruyucuda elin terli olsan bile çok rahat hareket ediyorsun ekranda..Zaten mat alma sebebim buydu bide ekranda leke falan kalmıyor oda güzel :)

- - - Eklendi - - -

ben jelatin kullanmıyorum kullanmayıda düşünmüyorum,zaten gorilla glass 2 cam var en fazla kılcal çizikler olur oda önemli birşey değil yani :evet:

Aslında haklısın gorilla glass 2 olduğu için çizilme falan biraz zor ama insanın içi rahat etmiyor işte koruma iç güdüsü :D Bide mat ekran koruyucu da elim çok rahat hareket ediyor terli olsa bile ekranda iz falan kalmıyor bunlar güzel şeyler ama zararı yoktur umarım ekrana :)

- - - Eklendi - - -

ben mat kullanıyorum. el çok güzel hareket ediyor.ama ekrani acayip soluklastiriyor.

Kesinlikle elin rahat hareket etmesi için mat ekran koruyucu bire bir dün aldım çok rahat kullanım sağlıyor :) Ekrana zararı olmasında solgunluğu falan takmıyorum ben :D

Kerim.

Kerim.

Üye

Evet kardeşim mat ekran koruyucuda elin terli olsan bile çok rahat hareket ediyorsun ekranda..Zaten mat alma sebebim buydu bide ekranda leke falan kalmıyor oda güzel :)

- - - Eklendi - - -

Aslında haklısın gorilla glass 2 olduğu için çizilme falan biraz zor ama insanın içi rahat etmiyor işte koruma iç güdüsü :D Bide mat ekran koruyucu da elim çok rahat hareket ediyor terli olsa bile ekranda iz falan kalmıyor bunlar güzel şeyler ama zararı yoktur umarım ekrana :)

- - - Eklendi - - -

Kesinlikle elin rahat hareket etmesi için mat ekran koruyucu bire bir dün aldım çok rahat kullanım sağlıyor :) Ekrana zararı olmasında solgunluğu falan takmıyorum ben :D

ben takiyorum ama yapcak bir sey yok:Dkullanmaya devam.

- - - Eklendi - - -

bir de hic parmak izi birakmiyor bunu da soyliyeyim

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
mcnpl4

mcnpl4

Üye
seffaf olanlarin farki ne onlar daha mi kotu acaba:D

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
seffaf olanlarin farki ne onlar daha mi kotu acaba:D

Şeffaf olanlar görüntüyü bozmuyor ama parmak izleri bırakıyor sürekli silmen lazım ekranı, bide çok çiziliyor ve o çizikleri görünce sinirlenip dayanamayıp çıkarıyorsun :D Bide elin rahat hareket etmiyor ekranda tabi :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
anladim saol:D rahat kaysin yeter bana ona gore alicam buyuk ihtimal mat alirim

TheMadness

TheMadness

Üye
Bende kılcal çizikler oluştu kullanmanı öneririm ben.

TheMadness

TheMadness

Üye

geçmiş olsun nasıl oluştu acaba :hmmm

Düzgün kullandım ama yine de oluştu nasıl olduğunu bilmiyorum.

Önemli değil nasıl olsa mezara götürmeyeceğiz 1-2 yıl sonra değiştireceğim.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
zarar vermez :)

Polymath

Polymath

Üye
çizilmesi imkansız diye birşey yok. Çizilir elbet başimiza geldi çünkü. Jelatin kullan kafan rahat olur

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
çizilmesi imkansız diye birşey yok. Çizilir elbet başimiza geldi çünkü. Jelatin kullan kafan rahat olur

Aynen baya kullanıcı yorumu okudum çizilmez denilen ekranın çizildiği hakkında..Benimde aklıma yatmadı gidip taktırdım :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yapılan araştırmaya göre telefonun ekranını en çok çizen şey küçük kum taneleriymiş. Hatta bu deney gorilla glass ekranda denenmiş.

Üst Alt