telefon önerileriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dady26

Üye
    Konu Sahibi
telefon önerileriniz ?
Merhaba herkese, yeni telefon alacağım. yani toplam 700 liralık bir bütçem var. Samsung galaxy ace düşünüyorum ama sizin de bir fikrinizi alayım istedim. Çok kararsız kaldım, istediğim android sistem olsun, flash player olsun, kasmayacak ve uygulama yükleyebileyim. ani çeşitli uygulamaları olsun, kamerası iyi olsun en önemlisi bu, müzik kalitesi güzel olsun birde görünüşü güzel olsun. Samsung düşünüyorum ama dediğim gibi düşüncelerini almak istiyorum. Mümkünse samsung nokia tarzı önerileriniz olsun. Onlara alışığım çünkü, cevaplarını bekliyorum çok teşekkürler şimdiden.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Ace bulasma!!!
Samsung istersen 700tl wonder al sen isteklerini karsilar.. :oke:

Kerim.

Kerim.

Üye
wonder senin icin uygun ama flash player ilerde kullanilmaz hale gelecek bunu bilerek al.ben wonder kullaniyorum. soracağın varsa sorabilirsin

dady26

Üye
    Konu Sahibi
İleride kullanılmaz hale gelecek derken, birde wonder hoşuma gitti, kredi kartı ile almayı düşünüyorum. 350 lira nakit vericem peşinat olarak. Bütçem kısıtlı açıkcası, 700 tl'ye rahat bulabilir miyim ki. Birde tavsiye ediyor musunuz

OGuZHaN_93

OGuZHaN_93

Üye
Samsung Galaxy Ace 2 al keyfine bak derim.Ben 750 TL ye aldım.İnternette sörf çok rahat ve akıcı.Kamera kalitesi tatmin edici Müzik Çıkışı beklentileri karşılıyor.Ayrıca Jelly Bean Güncellemesi alacak samsung resmi olarak açıkladı.

Kerim.

Kerim.

Üye
İleride kullanılmaz hale gelecek derken, birde wonder hoşuma gitti, kredi kartı ile almayı düşünüyorum. 350 lira nakit vericem peşinat olarak. Bütçem kısıtlı açıkcası, 700 tl'ye rahat bulabilir miyim ki. Birde tavsiye ediyor musunuz

adobe flash playeri androidden kaldirdi biliyosun.simdi apk ler ile idare ediliyor ama ilerde guncelleme sansimiz yok.bu yuzden surumu eskidikce hata verecek.

- - - Eklendi - - -

telefonu tavsiye ederim.simdi telefonu anlatmiyayim.sen sorularini burdan sor.ben cevapliyayim:)

dady26

Üye
    Konu Sahibi
Ben samsung galaxy ace 2'ye karar kıldım. Fiyatları ve özellikleri hakkında bilgi verir misiniz :)

omet

galiba sony ericsson xperia modelerinde adobe flash player var

dady26

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatları nasıl acaba ace 2'nin

OGuZHaN_93

OGuZHaN_93

Üye

Elektr0

Elektr0

Üye
Ace 2 en iyi seçenek ve 4.1'e güncellenecek kamera kalitesi güzel samsung'un en sevdigim tasarımı kullanılmış kişiye göre degişir ekran yeterli ama koruyucu kullanmanı tavsiye ederim internette rahatça gezebilirsin oyun oynayabilirsin tam Fiyat/performans ürünü diyebilirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...