Pişşşttt :)))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

doctorrr

Üye
o değilde abiler arkadaşla itüsözlükte radyo yayını düşünüyoruz :naughty:

jackalmami

jackalmami

Üye

Aynen yazın çok iyiydi be kardeşim özledim o günleri :(

Rahat ol yunuzum benimle konuş zaten ilk dakikadan rahatlarsın sen bak Muhamet'e adam bensiz yapamıyor artık :ehe

Çekirdeği kolasız, simiti çaysız, hayatımı da Tarık'sız yapamam :ehe :sarıl:

doctorrr

doctorrr

Üye
yarın iki üç dövt avası kavayollavının ovda bi' pavka otuvup deniz manzavası eşliğinde sizinle gövüşüvüm :sirit:

doctorrr

doctorrr

Üye

:hmmm Muhammet abimize sor o ne dersen bende onu derim :ehe
arkadaşla fena bi' goygoya girdik abi ama öyle ki uzun uzadıya dediki bana sesin çok eksantirik itüsözlükten randevu alalım senle bi' yayına başlayalım :naughty: bende olur hafız dedim :pro2: bakalım hayırlısı :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

arkadaşla fena bi' goygoya girdik abi ama öyle ki uzun uzadıya dediki bana sesin çok eksantirik itüsözlükten randevu alalım senle bi' yayına başlayalım :naughty: bende olur hafız dedim :pro2: bakalım hayırlısı :)
:zuhaha: :zuhaha: ulan Yunuz gülmekten yardın beni yine :ehe :kop:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Ben çıkıyorum size kolay gelsin :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Görüşürüz Fatih'im bende çıkayım yavaştan beyler :) Bi istek bi arzunuz var mı acep ?

doctorrr

doctorrr

Üye
nereye gidiyon fatih getirtme beni oraya diyecemde adam zebellah gibi bi' hoop desem çaat indirir beni :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Süleyman nerde yav bu arada :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
Görüşürüz Fatih'im bende çıkayım yavaştan beyler :) Bi istek bi arzunuz var mı acep ?
gelirken ekmek al abi :P: neyse aabiler görüşürük bende biraz çakır keyfi yapıyım babamı özledim :sirit:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt