Nolur Yardım Edin!!! Sevgilime Asılıyolar!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sılAmor

Üye
    Konu Sahibi
Nolur Yardım Edin!!! Sevgilime Asılıyolar!!
Ben lise 9. Sınıfta okuyorum. 12. Sınıflar sevgilime asılıyorlarmış. Ben de kendisinden duydum. 12.sınıflar da maşallah deve gibi. Dövmeye kalksam dayak yiyeceğm karizma sıfır olcak. Umursamasam korkak görüncem karizma sıfır olcak. Öğretmene söylesem süt olcam. Karizma yine sıfır. Ne yapmalıyım? Ne olur bi yardm edin .

enterneoll

enterneoll

Üye
Başkalarına dövdür karizma çizilir ama 0 olmaz :D harbiden fena güldüm :D :D :D

- - - Eklendi - - -

Bide yurt dışında oturuyo :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

sılAmor

Üye
    Konu Sahibi
ölmüşüm gömenim, kokmusum tuzlayanım yok :)

sılAmor

Üye
    Konu Sahibi
öylesine yapmştm onları aceleyle yazdm üye olurken :) fazla kurcalamayn ya :D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

sılAmor

Üye
    Konu Sahibi
konudan saptık :D ben o kadar sorunumu maxicep çözer dedm :D vay be vaay. :D Nese szn işnz vrdr .s .s (atrlı ergen)

enterneoll

enterneoll

Üye
konudan saptık :D ben o kadar sorunumu maxicep çözer dedm :D vay be vaay. :D Nese szn işnz vrdr .s .s (atrlı ergen)

bak şimdi 911 i ara oradan maxicep acil bodyguard servisi var 10 d.k'ya eliyorlar ama yurtdışı 1-2 saat sürebilir şimdiden ara :D

sılAmor

Üye
    Konu Sahibi
way be insanlık ölmş arkadaş :D ben çözümü buldm. İnsan gibi konşcam 12lerle. Tanıdık imam varsa şmdden çağrn .d ii günler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bence kız seni deniyor 12 olup 9'lara asılan oluyordu çünkü küçük kızları kandırmak daha kolay ve kızlar kendinden yaşça büyük erkeklerle takılmayı tercih ediyorlar önce kızı kontrol altına al sonra git de bakın böyle böyle bir durum var insanca konuşmaya geldim de yapcak birşey yok bende kendimde 1 yaş büyük 3 kişiye dalmıştım aslında güzel başlamıştım ama sonrası biraz kötü olmuştu :ehe

x-scarface

x-scarface

Üye
dayak yesende bi tanesine ilk vuran sen ol zaten ordan namın yürür gider :ehe

sılAmor

Üye
    Konu Sahibi
saoln ama sonunda hep dayak yiyen bn mi olcam? :) :D siz de az abaza diilmişsiniz :D

- - - Eklendi - - -

Bence kız seni deniyor 12 olup 9'lara asılan oluyordu çünkü küçük kızları kandırmak daha kolay ve kızlar kendinden yaşça büyük erkeklerle takılmayı tercih ediyorlar önce kızı kontrol altına al sonra git de bakın böyle böyle bir durum var insanca konuşmaya geldim de yapcak birşey yok bende kendimde 1 yaş büyük 3 kişiye dalmıştım aslında güzel başlamıştım ama sonrası biraz kötü olmuştu :ehe

Denemk lazım :D sana güveniyorum :D

sasdncr

Üye
Sonunu düşünenler kahraman olamaz hepsi ne dal gitsin :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Güven dostum ama bak eğer biraz adamlıkları varsa birşey yapmazlar ama sende artistlik yapma alırlar façanı konuşmak için geldim falan de ama öyle çokta ezilme kızada ters yap sen yüz vermesen sarkmazlar falan de ağırlığını koy biraz yoksa kızlar erkekleri birbirini düşürmeyi sever belkide o çocuklar asılmamıştır bile sırf seni kıskandırmak için bile yapmış olabilir kız milleti :D

farkil

Üye
12.sınıfta kendi boyunda birini bul döv.diğerleride tırsıp abi abi der

zaza

zaza

Üye
Komedi resmen toplayacan arkadaşları en basit yöntem bu önce insan gibi diyecen ki arkadaşım benim kız sizden şikayetçi sizde adam gibi uslu durun kavga çıkmasın birbirimizin karizmasını çizmeyelim. Yok eğer atarlanırsa ALLAH kerim o arkadaşlar boşunamı var asıl mallık destek almadan savaşa girmektir.

sılAmor

Üye
    Konu Sahibi
saolun. yapmamam gereken şeyleri söyldnz :D kız bana zaten hiç bulaşma onlar seni döver dedi. :D ben de trip yaptm. Bu sefer de o trip yaptı. Özür dleyen ben oldum :D anlamadm ben de ne olduğunu. :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bi daha sakın trip yapma :D

zaza

zaza

Üye
saolun. yapmamam gereken şeyleri söyldnz :D kız bana zaten hiç bulaşma onlar seni döver dedi. :D ben de trip yaptm. Bu sefer de o trip yaptı. Özür dleyen ben oldum :D anlamadm ben de ne olduğunu. :D

Ah ah asıl şimdi karizman yerlerde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt