Rof2 dosya hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dursun0902

Üye
    Konu Sahibi
Rof2 dosya hatası
phonix şu hatayı veriyor refurbish diyince

Getting list of files to be flashed failed:0X84210021(-2078212063)-CRC checksum of file 'C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V02' does not match with the checksum in data-package

bunu nasıl çözebilirim bi yardımcı olurmusun lütfen tam bitirdim herseyi derken bu sefer yazılımı atamıyom tele yardımcı olursanız sevinirim

haqanguven

haqanguven

Üye
rofs2 nfe ilemi oluşturdun Nokia cooker ilemi?

dursun0902

Üye
    Konu Sahibi
nfeille olusturdum arkdasım cooker ile olmuyo içine dosyaları gömüyorum tekrar inşa EDİYORUM cooker la ama kapatıp bir daha acınca gömdgüm seyleri göremiyorum nfe ile yapınca oluyo ama bu sefer phoneix hata veriyo

- - - Eklendi - - -

nfeille olusturdum arkdasım cooker ile olmuyo içine dosyaları gömüyorum tekrar inşa EDİYORUM cooker la ama kapatıp bir daha acınca gömdgüm seyleri göremiyorum nfe ile yapınca oluyo ama bu sefer phoneix hata veriyo

haqanguven

haqanguven

Üye

- - - Eklendi - - -

nfe ile olmaz o hatayı alırsın. Cooker ile aç rofs2 ni explored filese tıkla modlarını at kapat bekle modların cookera aktarılsın sonra save yap tamamdır. Backup olan eski rofs2 dir onu kullanmıycaksın

dursun0902

Üye
    Konu Sahibi
deneyecem bu dedigini kardeşim sagolasın ilgilendigin için...eyw.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt