ya arkadaşlar kimse yok mu yardım etsin çok acil lütfennnn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matrixliozkan

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar kimse yok mu yardım etsin çok acil lütfennnn
nokia 700e flash atmak istiyorum herşeyi harfiyen yapıyorum ama şu uyarıyı alıyorum Getting list of files to be flashed failed:0x84210010(-2078212080) firmware : flashing file 'c:/frogram files/nokia/phoenix/products/RM-670/RM-670_M010.14.emmc.fpsx'is not found. diyor acil yardım lütfen

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
doğru rm türünü yüklediğine eminmisin

matrixliozkan

Üye
    Konu Sahibi
evet rm-670 yükledim ama bütün dosyaları işaretlemedim sadece işaterli olanları yükledim

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
RM-670_M010.14.emmc.fpsx dosyasını bulamadığını söylüyor:hmmm

matrixliozkan

Üye
    Konu Sahibi
tmm işte sadece işaretli dosyaları yükledim hepsini işaretlemedim

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
işaretleyip dene bakalım:hmmm

serdar_gs

serdar_gs

Üye
RM-670_M010.14.emmc.fpsx bu dosyayı istiyor phoenix. Fakat navifirmden indirirken bu dosya seçili olmuyor. Bu yüzden indirirken bu dosyayıda indirip gerekli dizine atmak gerekiyor.

Navifirmi açın telefonu, ürün kodu, yazılım sürümü seçtikten sonra firmware seçerken galiba 2 firmware olması lazım oradan çok dosyalı olanı seçin istenilen dosya orada mecvut oradan seçip indirin ve flashı atın. Hatta bana kalırsa simlock ve datalock dosyaları hariç hepsini seçip indirin ve flashı atın kolay gelsin.

matrixliozkan

Üye
    Konu Sahibi
RM-670_M010.14.emmc.fpsx bu dosyayı istiyor phoenix. Fakat navifirmden indirirken bu dosya seçili olmuyor. Bu yüzden indirirken bu dosyayıda indirip gerekli dizine atmak gerekiyor.

Navifirmi açın telefonu, ürün kodu, yazılım sürümü seçtikten sonra firmware seçerken galiba 2 firmware olması lazım oradan çok dosyalı olanı seçin istenilen dosya orada mecvut oradan seçip indirin ve flashı atın. Hatta bana kalırsa simlock ve datalock dosyaları hariç hepsini seçip indirin ve flashı atın kolay gelsin.

simlock la datalock ne anlama geeliyorr

serdar_gs

serdar_gs

Üye
sim lock galiba her sim kartı okumasını engelleyen bi yazılım sim klidi adı üstünde :) data lock türkçeside veri kilidi. Hepsini seçip indirip kursanızda sakıncası yok.

matrixliozkan

Üye
    Konu Sahibi
evetttt sonunda flashı başarıyla attım çooook basit yahuuu :)

goLge46

Üye
Şu anda aynı sorunu yaşıyorum ben de. Cihazıma uygun iki farklı yazılım görünüyor NAVIFIRM'de. İkisini de denedim ancak aynı hatayı alıyorum. RM-670_m010.14.emmc.fpsx dosyasının bulunamadığını söylüyor. Bu sorunu nasıl giderebilirim?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
RM-670_m010.14.emmc.fpsx dosyasını yüklemek mecbur mu ki? Flash ekranında refurbish in alt tarafında options var. Oraya girdiğinizde bu RM-670_m010.14.emmc.fpsx dosyası kırmızı görünüyorsa onu seçip delete yi tıklayın. Flasha bu şekilde devam edin ;)

matrixliozkan

Üye
    Konu Sahibi
ben sonunda flash attım ama bütün dosyaları indirmek gerekir yoksa kabul etmiyorr

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ben flash atarken hiç hafıza kartı dosyalarını yüklemem. Options tan hafıza kartının dosyasının ismi kırmızı olarak görünüyorsa onu siliyorsun ve hata vermiyor.

matrixliozkan

Üye
    Konu Sahibi
pek o kadarını bilemicem walla hem hafıza kartı dosyaları ne işe yarar nelerdir mesela

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ofw yanında gelen ancak ofw paketlerine sığmayan oyun, video, program gibi içeriklerin flash esnasında hafıza kartımıza yüklenmesini sağlayan dosyalar. Ancak yüklemeseniz de pek birşey kaybetmezsiniz. Malum birçok içeriğe internetten çok kolay şekilde erişilebiliyor ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...